Αξίζαμε περισσότερα, λέει ο Σόλιντ-Δεν είναι η πρώτη φορά, τονίζουν Κωστούλας, Οκκάς
Την πικρία του γιατί ο Ολυμπιακός έφυγε από την Λιόν, έχοντας κερδίσει λιγότερα από όσα άξιζε εξέφρασε ο Σόλιντ. «Ήταν η τελευταία μας ευκαιρία για τους «16», έχουμε ακόμα εννέα βαθμούς να κατακτήσουμε» είπε. «Δεν είναι η πρώτη φορά» τονίζουν Κωστούλας, Οκκάς.
Την πικρία του γιατί ο Ολυμπιακός έφυγε από την Λιόν, έχοντας στις αποσκευές του λιγότερα από όσα πραγματικά άξιζε εξέφρασε ο Τροντ Σόλιντ μετά τη λήξη του αγώνα στο «Ζερλάν».
Ο Νορβηγός όμως προσέθεσε ότι η ομάδα του έχει ακόμα την ευκαιρία να κερδίσει εννέα βαθμούς στο υπόλοιπο του Champions League.
Ειδικότερα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε:
«Πήραμε λίγοτερα από όσα αξίζαμε. Θα έπρεπε να είχαμε πάρει τουάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Κρατάω όμως την προσπάθεια που καταβάλλαμε, και αυτό είναι κάτι θετικό.
» Το κακό είναι ότι δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε όταν έγινε το 2-1. υπάρχουν ακόμα εννέα βαθμοί και πρέπει να κερδίσουμε όσους περισσότερους μπορούμε.
» Ήταν όμως η τελευταία μας ευκαιρία για πρόκριση στους «16».
» Παίξαμε καλύτερα από ό,τι στην Μαδρίτη, αλλά έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια για γκολ. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».
Ο Θανάσης Κωστούλας, από την πλευρά του, τόνισε ότι «σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση».
Και εξήγησε:
« Πολλές φορές μια δικιά μας φάση, καταλήγει εν τέλει σε τέρμα εις βάρος μας. Στο 88 είχαμε κερδίσει κόρνερ και στην αντεπίθεση φάγαμε γκολ».
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.