26

To πρόγραμμα της πρώτης ημέρας των ομίλων του Κυπέλλου UEFA, περιλαμβάνει και πολλά σημαντικά παιχνίδια, όπως η κόντρα στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ της Μπεσίκτας και της Μπόλτον. Η αγγλική ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς τον Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός, ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στο ματς του «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην Τσέλσι και δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Τα προβλήματα όμως που καλείται να ξεπεράσει ο Σαμ Αλαρντάις είναι πολλά, αφού εκτός από τον Γιαννακόπουλο θα απουσιάσουν και οι Οκότσα, Σπιντ καθώς και οι μόνιμα τραυματίες, Κάμπο και Χαντ.

Την Τετάρτη, η Εσπανιόλ – με γκολ του Ραούλ Ταμούδο στο 53ο λεπτό – επιβλήθηκε 1-0 στη Μόσχα της Λοκομοτίβ, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία των ομίλων.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των οκτώ ομίλων:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία)-Αμβούργο (Γερμανία)

Βίκινγκ (Νορβηγία)-Μονακό (Γαλλία)

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Μακάμπι Πετάχ Τίκβα (Ισραήλ)-Παλέρμο (Ιταλία)

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Χάλμσταντ (Σουηδία)-Χέρτα Βερολίνου (Γερμανία)

Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)-Λανς (Γαλλία)

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ (Ουκρανία)-Αλκμαάρ (Ολλανδία)

Γκρασχόπερς (Ελβετία)-Μίντλεσμπρο (Αγγλία)

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Βασιλεία (Ελβετία)-Ρασίνγκ Στρασμπούρ (Γαλλία)

Τρόμσο (Νορβηγία)-Ρόμα (Ιταλία)

6ος ΟΜΙΛΟΣ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Μαρσέιγ (Γαλλία)

Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία)-Χέρενφεν (Ολλανδία)

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Ρεν-Στουτγκάρδη

Σαχτάρ Ντόνετσκ-ΠΑΟΚ

* Ρεπό: Ραπίντ Βουκουρεστίου

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπεσίκτας (Τουρκία)-Μπόλτον (Αγγλία)

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (Ρωσία)-Γκιμαράες (Πορτογαλία)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ