Παράταση έως τις 7 Δεκεμβρίου πήρε η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής
Παράταση έως τις 7 Δεκεμβρίου εξασφάλισε η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, μέχρις ότου διορισθεί νέας ή πετύχει εκ νέου την ανανέωση της θητείας της. Ανασύνταξη ζήτησε ο Κωφίδης μετά τη βαριά ήττα από την Ξάνθη.
Παράταση έως τις 7 Δεκεμβρίου εξασφάλισε η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, μέχρις ότου διορισθεί νέας ή πετύχει εκ νέου την ανανέωση της θητείας της.
Στον αγωνιστικό τομέα, ο προπονητήε του «Γηραιού», Σάββας Κωφίδης ζήτησε άμεση ανασύνταξη και αλλαγή στο αγωνιστικό προφίλ από τους παίκτες του, μετά την βαριά ήττα από την Ξάνθη.
Ο Τάσος Κατσαμπής αποκόμισε τραυματισμό από το παιχνίδι και θα απουσιάσει για λίγο από τις προπονήσεις. Ο Γιώργος Μπαντής, αντιθέτως, επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών