«Μονομαχία» Ολυμπιακού-Ηρακλή στον Ρέντη για την Α1 βόλεϊ
Το ντέρμπι Ολυμπιακού-Ηρακλή που θα γίνει το Σάββατο δεσπόζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Νικαίας, ενώ η αυλαία της 2ης ημέρας θα «πέσει» τη Δευτέρα, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται το Παγκράτι.
Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή που θα γίνει το Σάββατο στο κλειστό του Ρέντη, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών.
Και οι δύο αντίπαλοι ξεκίνησαν νικηφόρα την πορεία τους στο εφετινό πρωτάθλημα, με τους «ερυθρόλευκους να επικρατούν δύσκολα (3-2) της ΕΑΠ και τον «Γηραιό» να κερδίζει 3-1 τον Πανερυθραϊκό.
Στο κλειστό της Πυλαίας ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Νικαίας, ενώ η αυλαία της 2ης ημέρας θα «πέσει» τη Δευτέρα, οπότε στη Γλυφάδα, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί το Παγκράτι.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30