Καλύτερος ο εφετινός Παναθηναϊκός από το 2003, πιστεύει ο Ντέκο της Μπαρτσελόνα
Την άποψή του ότι ο εφετινός Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από τις προηγούμενες χρονιές εξέφρασε ο Ντέκο. «Στηρίζεται στην ομαδικότητα, ενώ οι νέοι παίκτες του μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι» είπε ο άσος της Μπαρτσελόνα, που έκανε ειδική μνεία στον Κονσεϊσάο.
Την άποψή του ότι ο εφετινός Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από τις προηγούμενες χρονιές εξέφρασε ο Ντέκο, μιλώντας στην ΕΡΑ-Σπορ. «Στηρίζεται στην ομαδικότητα, ενώ οι νέοι παίκτες του μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι» είπε ο Πορτογάλος της Μπαρτσελόνα, που έκανε ειδική μνεία στον Κονσεϊσάο.
Ειδικότερα ο κατά κόσμον Αντερσον Λούις ντε Σόουζα δήλωσε:
«Πάντα αγωνιζόμαστε με σκοπό τη νίκη. Θέλουμε πάντα να νικάμε! Ξέρουμε πώς θα βρούμε ένα δύσκολο και δυνατό αντίπαλο στην Αθήνα. Σίγουρα θέλουμε να πετύχουμε ακόμα μια νίκη.
» Η ισοπαλία δεν είναι και καταστροφικό αποτέλεσμα! Εμείς, όμως, θα παίξουμε για την νίκη.»
» Θυμάμαι πως το 2003 τα μεταξύ μας ματς ήταν δύο πολύ δύσκολα για εμάς. Τα αποτελέσμάτα ήταν μοιρασμένα. Μία νίκη για αυτούς και μία για εμάς. Σε κάθε περίπτώση, όμως, τώρα πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι με τις δικές του δυσκολίες.
» Ξέρω πολλούς από τους παίκτες της ομάδας. Ο Κονσεισάο για παράδειγμα είναι ένας σπουδαίος παίκτης, όλοι τον αναγνωρίζουν. Γνώμη μου όμως είναι πως η δύναμη του Παναθηναϊκού κρύβεται στην ομαδικότητα. Δεν στηρίζεται σε έναν παίκτη, είναι ομάδα συνόλου.
» Γνωρίζω πως οι περισσότεροι είναι νέοι παίκτες, όμως, με τον κόσμο στο πλευρό τους μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνοι! Πιστεύω πως ο εφετινός Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από τις προηγούμενες χρονιές και λογικά θα είναι εμπόδιο για εμάς.
» Προς το παρόν στόχος μας είναι να περάσουμε από την πρώτη φάση. Δεν σκεφτόμαστε το τρόπαιο από τώρα. Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας μέχρι τότε. Θα δούμε, όλα μπορεί να συμβούν».
Ο Ντέκο μίλησε και για την εθνική Ελλάδας:
««Είναι πραγματικά κρίμα που η Ελλάδα, αφού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, δεν θα είναι παρούσα και στο Μουντιάλ. Κάνεις μας δεν περίμενε ότι θα έμενε εκτός, μετά τις εμφανίσεις της στο EURO 2004.
» Περιμέναμε να τη δούμε στο Παγκόσμιο κύπελλο. Είναι για όλους μας έκπληξη το ότι δεν θα τη δούμε εκεί. Εμείς, από την μεριά μας παίξαμε, καλά και εξασφαλίσαμε από νωρίς την πρόκριση.
» Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε μια καλή πορεία στα γήπεδα της Γερμανίας».
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 5HD.
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.
Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ έφτασε τις 19 τελικές πάσες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει δύο ακόμα στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, για να γράψει ιστορία