Η Τουρκία θα έχει την δεύτερη ευκαιρία, μετά το 1-0 στα Τίρανα
Την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει η Τουρκία μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Επικράτησε στα Τίρανα της Αλβανίας με 1-0, αφήνοντας στα... κρύα του λουτρού εκτός της εθνικής μας και την Δανία.
Την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει η Τουρκία μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.
Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ επικράτησε στα Τίρανα της Αλβανίας με 1-0 και κατέλαβε την 2η θέση στον «ελληνικό» όμιλο, συγκεντρώνοντας 23 βαθμούς. Το «χρυσό» γκολ για τους Τούρκους πέτυχε στο 57 ο Τουμέρ Μετίν.
Η κλήρωση για τα μπαράζ θα γίνει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και οι διπλοί αγώνες στις 12 και 16 Νοεμβρίου.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών