Ο Νίκος Αναστόπουλος στον πάγκο του Αρη αντικαθιστώντας τον Κουούζελα
Ο Νίκος Αναστόπουλος πήρε τη θέση του Μάρτιν Κουούζελα στον πάγκο του Αρη. «Εάν δεν μπορούσε να καταφέρει ο Άρης να φτάσει στον στόχο της ανόδου στην Α’ Εθνική και δεν το πίστευα, δεν υπήρχε περίπτωση να συμφωνήσω» τόνισε.
Ο Νίκος Αναστόπουλος πήρε τη θέση του Μάρτιν Κουούζελα στον πάγκο του Αρη. Ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και αντικατέστησε τον Φινλανδό, που παραιτήθηκε.
«Εάν δεν μπορούσε να καταφέρει ο Άρης να φτάσει στον στόχο της ανόδου στην Α’ Εθνική και δεν το πίστευα, δεν υπήρχε περίπτωση να συμφωνήσω» δήλωσε στον «SuperSport FM».
Και συνέχισε:
«Επειδή ορισμένοι με ξέρουν μόνο ονομαστικά, δεν έχω ανάγκη αυτοδιαφήμισης, να βγαίνω να λέω ότι με ζήτησε η α’ ή η β’ ομάδα. Ανάγκη διαφήμισης, έχω όταν πάω σε μία ομάδα και εκτελώ το έργο μου. Αυτό είναι διαφήμιση.
» Αν είχα άλλες προτάσεις για να αναλάβω ομάδες το ξέρω εγώ καλύτερα. Με τον Άρη δεν είχα συζητήσει άλλη φορά, γιατί είχε προπονητή».
Κατέβασε τους... διακόπτες στο ΣΕΦ Ντόντα Χολ, καθώς ο σέντερ του Ολυμπιακού κατάφερε να ρίξει τρεις τάπες στους παίκτες της Μονακό μέσα σε μόλις 5 λεπτά!
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου για το πρώτο ημιτελικό του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.