Τον Κροάτη φόργουορντ Ζίζιτς απέκτησε ο Ολυμπιακός
Την απόκτηση του Κροάτη διεθνή, Aντρια Ζίζιτς, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Ολυμπιακός. Μετά τη λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τη Μπαρτσελόνα, υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται στην Ελλάδα.
Την απόκτηση του Κροάτη διεθνή, Aντρια Ζίζιτς, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Ολυμπιακός. Ο πρώην φόργουορντ της Μπαρτσελόνα είχε δηλώσει την πρόθεσή του να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» στο πλαίσιο του Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου εξηγώντας πριν περίπου μία εβδομάδα πως μοναδικό εμπόδιο ήταν η λύση του συμβολαίου του με τους «μπλαουγκράνα».
Μετά τη λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με την ομάδα της Καταλονίας, ο Ζίζιτς υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με τον Ολυμπιακό και αναμένεται στην Ελλάδα.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.