Δικαστική έρευνα για παρακολουθήσεις τηλεφώνων δικαστικών λειτουργών
Προκαταρκτική εξέταση, με αφορμή τους ισχυρισμούς επιχειρηματία, που εμπλέκεται στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος, περί παρακολούθησης τηλεφώνων διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Προκαταρκτική εξέταση, με αφορμή τους ισχυρισμούς επιχειρηματία, που εμπλέκεται στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος περί παρακολούθησης τηλεφώνων διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο, επιχειρηματίας που είχε μεταβεί στον Αρειο Πάγο για να παραδώσει στοιχεία για την υπόθεση, ισχυρίστηκε ότι παρακολουθεί τα τηλέφωνα ανώτατων δικαστικών λειτουργών, αλλά και δημοσιογράφων που καλύπτουν το θέμα.
Tη διενέργεια της προκαταρκτικής ανέλαβε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Παναγιώτης Πούλιος, ο οποίος καλείται να διαπιστώσει τη βασιμότητα των ισχυρισμών, καθώς επίσης και την περίπτωση διάπραξης του αδικήματος παραβίασης τηλεφωνικού απορρήτου.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).