Τρίτη 28 Απριλίου 2026
weather-icon 20o
Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΚΑΕ ΑΕΚ ο Φιλίππου

Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΚΑΕ ΑΕΚ ο Φιλίππου

Παρελθόν από την προεδρία της ΑΕΚ ΚΑΕ και από το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών αποτελεί ο Γιάννης Φιλίππου. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ υπέβαλε την παραίτησή του και κατέθεσε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Ερασιτέχνη. O Xρ.Ζούπας αναλαμβάνει χρέη προέδρου.

26

Παρελθόν από την προεδρία της ΑΕΚ ΚΑΕ και από το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών αποτελεί ο Γιάννης Φιλίππου. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ υπέβαλε την παραίτησή του και κατέθεσε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Ερασιτέχνη.

Νέος πρόεδρος θα είναι ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ, Χρήστος Ζούπας, και τη διοίκηση αναλαμβάνει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Παρελθόν θα αποτελέσουν επίσης ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Γρανίτσας, και ο γιος του Γιάννη Φιλίππου, Δημήτρης, ο οποίος ασκούσε καθήκοντα γενικού διευθυντή.

Η παραίτηση ακολούθησε τη συνάντηση είχαν την Τρίτη ο πρόεδρος της Γιάννη Φιλίππου με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αχιλλέα Κουρέπη, μετά από πρωτοβουλία του πρώτου.

Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο της «Ένωσης»: «Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πρόταση του προέδρου της ΚΑΕ να μεταβιβάσει τις μετοχές ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη, χωρίς αντάλλαγμα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 28 Απριλίου 2026
Cookies