Η Λιθουανία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Τουρκία, που υπέκυψε με 87-75 στην πρεμιέρα του Β Ομίλου (Ποντγκόριτσα) του Ευρωμπάσκετ. Στο άλλο ματς η Κροατία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Βουλγαρίας με 88-84.
Η Λιθουανία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Τουρκία, που υπέκυψε με 87-75 στην πρεμιέρα του Β Ομίλου (Ποντγκόριτσα) του Ευρωμπάσκετ.
Οι ανανεωμένοι Λιθουανοί με πέταγαν φωτιές στην επίθεση και με 61% ευστοχία σε ολόκληρο το ματς δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Τούρκους να αμφισβητήσουν την υπεροχή τους.
Κατέβασε τους... διακόπτες στο ΣΕΦ Ντόντα Χολ, καθώς ο σέντερ του Ολυμπιακού κατάφερε να ρίξει τρεις τάπες στους παίκτες της Μονακό μέσα σε μόλις 5 λεπτά!
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου για το πρώτο ημιτελικό του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Εργκίν Αταμάν συμπεριέλαβε τους Γκριγκόνις και Τολιόπουλο στη 12άδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τη Βαλένθια, αφήνοντας εκτός τον Καλαϊτζάκη.