Στο Βελιγράδι η εθνική μπάσκετ για διάκριση ύστερα από 16 χρόνια, όπως είπε ο Κακιούζης
Με την αισιοδοξία για την καλύτερη δυνατή πορεία αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η εθνική ομάδα μπάσκετ για το Βελιγράδι, όπου θα λάβει μέρος στο Ευρωμπάσκετ, που ξεκινάει την Παρασκευή. «Τα 16 χρόνια χωρίς κορυφαία διάκριση είναι πολλά» είπε ο Κακιούζης.
Με την αισιοδοξία για την καλύτερη δυνατή πορεία αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η εθνική ομάδα μπάσκετ για το Βελιγράδι, όπου θα λάβει μέρος στο Ευρωμπάσκετ, που ξεκινάει την Παρασκευή.
Ο αρχηγός της εθνικής μας Μιχάλης Κακιούζης δήλωσε αισιόδοξος για τα περιθώρια επιτυχίας:
«Είμαστε έτοιμοι για να πάμε και να αγωνιστούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση και έχουμε υψηλούς στόχους. Εμείς θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι με την σειρά και θα πρέπει να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και στο τέλος θα κάνουμε το «ταμείο».
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο καθώς όλοι έχουμε συναίσθηση ότι τα 16 χρόνια χωρίς κορυφαία διάκριση είναι πολλά. Εμείς θα δώσουμε το 200% των δυνάμεων μας και ελπίζουμε στο τέλος να τα καταφέρουμε».
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς από την πλευρά του αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι με την Γαλλία αλλά τόνισε ότι η εθνική μας θα πρέπει να έχει ως στόχο το 3 στα 3:
«Η Παρασκευή πλησιάζει και θα είναι μια μεγάλη στιγμή για εμάς. Την περιμένουμε πως και πως αυτή την μέρα και ξέρουμε ότι θα έχουμε μπροστά μας έναν αντίπαλο επικίνδυνο. Δεν έχει σημασία ότι τα πήγε άσχημα κατά την περίοδο της προετοιμασίας και αυτό το έδειξε στα δυο τελευταία όπου νίκησε και έδειξε ότι είναι μια ομάδα δυνατή με πολύ ταλέντο. Δεν ξέρω το βράδυ της Παρασκευής τι θα γίνει αλλά για αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι εμείς θέλουμε και πάμε για το 3 στα 3. Εμείς στηριζόμαστε στην καλή μας άμυνα και προσπαθούμε μέσα απ΄ αυτή να ελέγχουμε τα παιχνίδια».
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.
Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ έφτασε τις 19 τελικές πάσες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει δύο ακόμα στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, για να γράψει ιστορία
Η διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου Ελένη Αντωνίου, συμμετείχε στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για ης σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα, ο οποίος πυροβόλησε πέντε άτομα σε ΕΦΚΑ και Εφετείο.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωστοποίησε τη 12άδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μονακό, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague