Τα νεύρα των παικτών απασχόλησαν Βαρδινογιάννη-Μαλεζάνι
Τα αίτια της αγωνιστικής κρίσης του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να εξακριβώσουν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον τεχνικό της ομάδας, Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Υψηλό πρόστιμο περιμένει τον Σέριτς. Χωρίς Παπαδόπουλο αναχωρεί την Τρίτη η αποστολή για Ούντινε.
66
Τα αίτια της αγωνιστικής κρίσης του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να εξακριβώσουν ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον τεχνικό της ομάδας, Αλμπέρτο Μαλεζάνι.
Ο εκνευρισμός που διακατέχει τους παίκτες του «τριφυλλιού» ήταν αυτό που απασχόλησε ιδιαιτέρως τους δύο άνδρες, που σκοπεύουν να λάβουν μέτρα προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα.
Η αρχή αναμένεται να γίνει με την επιβολή χρηματικού προστίμου στον Σέριτς, το ύψος του οποίου θα ανακοινωθεί συντόμως.
«Γρίφος» η ενδεκάδα για το «Φρίουλι»
Με τις γνωστές απουσίες (τους τιμωρημένους Φλάβιο Κονσεϊσάο, Εμάνουελ Ολισαντέμπε και τον τραυματία Δημήτρη Παπαδόπουλο) ταξιδεύει την Τρίτη ο Παναθηναϊκός στο Ούντινε.
Ο Μαλεζάνι ανακοίνωσε την αποστολή, συμπεριλαμβάνοντας 20 παίκτες:
Γκαλίνοβιτς, Εμπέντε, Βύντρα, Γκούμα, Μόρις, Κώτσιος, Σέριτς, Μπίσκαν, Γκονσάλες, Γκέκας, Χαραλαμπίδη, Βόουτερ, Τόργκελε, Τζιόλη, Δάρλα, Μάντζιο, Λεοντίου, Νίλσον, Θεοδωρίδη και Σιόντης.
Το μεγάλο δίλημμα έχει να κάνει κυρίως με τον αντικαταστάτη του Φλάβιο Κονσεϊσάο.
Η προπόνηση στο «Φρίουλι» θα δείξει αν ο Μαλεζάνι θα εμπιστευθεί κάποιον από τους Τζιόλη, Λεοντίου ή αν θα «γυρίσει» τον Εκι Γκονσάλες σε δεύτερο αμυντικό χαφ, ένα σχήμα που είχε δοκιμαστεί και πέρσι, παρόντος όμως του Αγγελου Μπασινά.
Στη δεξιά πλευρά θέση διεκδικούν οι Χαραλαμπίδης, Νίλσον, Βύντρα (ή δύο από αυτούς, ανάλογα με το σχήμα που θα επιλέξει ο Μαλεζάνι), ο Βόουτερ προορίζεται για αριστερά, μπροστά από τον Σέριτς, ενώ στην επίθεση δεν είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσουν τόσο ο Σάντορ Τόργκελε, όσο και ο Φάνης Γκέκας.
Ίσως ο Μαλεζάνι προτιμήσει ένα πιο συντηρητικό σχήμα, με έναν από τους δύο στην ενδεκάδα.
* Τίθενται σε κυκλοφορία από την Τρίτη τα εισιτήρια του αγώνα με τη Βέρντερ Βρέμης, που θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι τιμές θα είναι 25, 30, 50 και 100 ευρώ και η διάθεσή τους θα γίνεται από τα γνωστά σημεία: Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το σταθμό «Ειρήνη» και την είδοδο της Λεωφόρου Κύμης.
Το Ticket Club θα ξεκινήσει από την Τετάρτη την πώληση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Ντόρσεϊ: «Ώρα να πετύχουμε τον μεγαλύτερο στόχο της σεζόν»
- Δεν ξεχνάει ο Σάρι: «Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος όταν πουλήθηκε ο Μανδάς»
- Λήξη συναγερμού για Καρέτσα στη Γκενκ – «Καθαρές» οι εξετάσεις του
- Ρουμάνοι: «Κάνει σκέψεις αποχώρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου»
- Πέρασαν 33 χρόνια από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς (vids)
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442