Puressence και MoreMusic μαζί!
H MoreMusic ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου management, για την Ελλάδα και τη Κύπρο, με το συγκρότημα των Puressence. Το γκρουπ, πασίγνωστο στη χώρα μας από τα album του «Puressence», «Only Forever» και «Planet Helpless» έκλεισε φέτος 13 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας στα μουσικά μας πράγματα. Η MoreMusic θα αναλάβει την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα και τη Κύπρο […]
H MoreMusic ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου management, για την Ελλάδα και τη Κύπρο, με το συγκρότημα των Puressence.
Το γκρουπ, πασίγνωστο στη χώρα μας από τα album του «Puressence», «Only Forever» και «Planet Helpless» έκλεισε φέτος 13 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας στα μουσικά μας πράγματα. Η MoreMusic θα αναλάβει την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα και τη Κύπρο και δουλεύει ήδη για τις επόμενες ζωντανές εμφανίσεις του γκρουπ.
Οι Puressence φτιάχτηκαν στο Μάντσεστερ το 1992 από τον Kevin και τον James, οι οποίοι συνεχίζουν μαζί έως και σήμερα. Το γκρουπ ξεκίνησε από την Rough Trade και γρήγορα πέρασε στην Universal, η οποία μπορεί να τα κατάφερε πολύ καλά στην Ελλάδα όπου οι Puressence γίνονται σχεδόν χρυσοί με κάθε κυκλοφορία τους, αλλά στη Βρετανία δεν τα κατάφερε τόσο καλά.
Παρότι οι Puressence έχουν τέσσερα τοπ 40 hit singles από το 1996 έως το 2002 (‘This Feeling’, ‘It Doesn’t Matter Anymore’, ‘All I Want’, ‘Walking Dead’) η μπάντα θεώρησε ότι είναι καλύτερο να πορευτεί ανεξάρτητα και σε λίγες μέρες θα ανακοινώσει τις δισκογραφικές που θα την αντιπροσωπεύσουν στη Βρετανία και την Ελλάδα αλλά και τις ημερομηνίες των επόμενων συναυλιών της και κυκλοφοριών της στη χώρα μας.
Νεότερα για τους Puressence μπορείτε να μαθαίνετε από το www.puressence.co.uk αλλά και από το site του επίσημου fan club τους στην Ελλάδα, www.puressence.gr
Ε.Γ.
- Κίνηση: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Σε ποιους άλλους δρόμους καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις
- Η δύσκολη εξίσωση με τους ξένους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
- Κρήτη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 43χρονης – Νεκρός ο πρώην σύντροφός της – Τι λέει ο γιος της αγνοούμενης
- Σήμερα κρίνεται εάν η κυβερνητική παράταξη έχει έστω και επίφαση σεβασμού τους θεσμούς
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους Δελφούς ο Ανδρουλάκης πάει Κάραβελ – Η συνεδρίαση της Κ.Π.Ε., το νέο Πολιτικό Συμβούλιο και οι νέες ισορροπίες
- Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Θέατρο «Δόρα Στράτου»
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 12 η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ – Συναγερμός στο Μαξίμου
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442