Τρίτη 28 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Διατηρεί τη ψυχραιμία του ο Ρεχάγκελ-Γυρίσαμε από την… κόλαση, λέει ο Κατσουράνης

Διατηρεί τη ψυχραιμία του ο Ρεχάγκελ-Γυρίσαμε από την… κόλαση, λέει ο Κατσουράνης

Ηρεμία ζητά ο Ρεχάγκελ προκειμένου να παραταχθεί η εθνική μας κόντρα στην Δανία, στις 8 Οκτωβρίου. «Πρέπει να κρατήσω τη ψυχραιμία μου» είπε με νόημα. «Γυρίσαμε από την... κόλαση» τόνισε ο Κατσουράνης, ενώ ο Ζαγοράκης είπε: «Να ξεχάσουμε αυτό το ματς».

66

Ηρεμία και περισυλλογή ζητά ο Ότο Ρεχάγκελ προκειμένου να παραταχθεί η εθνική μας ομάδα έτοιμη απέναντι στην Δανία στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι της στις 8 Οκτωβρίου.

«Ξέραμε ότι το Καζακστάν είναι καλή ομάδα από την πρώτη αγωνιστική, όταν οι Ουκρανοί νίκησαν στο τελευταίο λεπτό. Αλλά και στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, παρότι νικήσαμε 3-1, έδειξαν καλά στοιχεία» είπε αρχικώς ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Είχαν πάθος στο παιχνίδι τους, ενώ εμείς όσο περνούσε η ώρα και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε δεν είχαμε τη ψυχραιμία που θέλαμε. Η ομάδα ξύπνησε μετά το 1-0 και με τις αλλαγές στα τελευταία 30 λεπτά θελήσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι μας.

» Συνεχίζουμε βήμα-βήμα, όμως πρέπει για τη συνέχεια να ανεβάσουμε την απόδοσή μας. Τώρα θα ηρεμήσουμε και θα συζητήσουμε με τους παίκτες για το ματς στη Δανία.

» Εάν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε για το επόμενο παιχνίδι, δεν θα τα πω. Πρέπει να κρατήσω την ψυχραιμία μου στον πάγκο και να κάνω τις σωστές κινήσεις» συμπλήρωσε με νόημα ο Ρεχάγκελ.

Ο Κώστας Κατσουράνης δήλωσε:

«Είχαμε πολύ άγχος. Γυρίσαμε από την κόλαση. Νιώθουμε μεγάλη χαρά παρότι δεν σταθήκαμε στο γήπεδο όπως έπρεπε. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό.

» Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι γιατί προσπαθούσαμε να σκοράρουμε και αφήναμε χώρο στους αντιπάλους μας, τους οποίος εκμετελλεύονταν.

» Παίζαμε ανορθόδοξα στο α ημίχρονο, αλλά τελικώς είχαμε υπομονή στο τελευταίο μισάωρο και βάλαμε την μπάλα κάτω, παίξαμε καλύτερα και πήραμε τη νίκη.

» Η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει τεράστια ψυχικά αποθέματα και πιστεύω ότι θα είμαστε στο Μουντιάλ.

Και ο αρχηγός, Θοδωρής Ζαγοράκης είπε:

«Και στο πρόσφατο παρελθόν κάναμε παρόμοια παιχνίδια. Πρέπει να μείνει πίσω αυτό το ματς γιατί τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στη συνέχεια.

» Ο αγώνας με τη Δανία είναι πολύ δύσκολος. Δεν είμαστε καλοί αλλά δεν σωστό να σταθούμε σε λεπτομέρειες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 28 Απριλίου 2026
Cookies