Η πρώτη αγωνιστική της Α εθνικής κλείνει την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς. Ο νεοφώτιστος της κατηγορίας θα υποδεχθεί τον Ιωνικό, στην πρεμιέρα τους με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η πρώτη αγωνιστική της Α εθνικής κλείνει την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς. Ο νεοφώτιστος της κατηγορίας θα υποδεχθεί τον Ιωνικό, στην πρεμιέρα τους με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Παρασκευή και ετοιμάζεται πια για την επιστροφή του στα σαλόνια της Α Έθνικής, ύστερα από δέκα χρόνια.
Ο Τάκης Λεμονής επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή του αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό και άφησε εκτός τους ανέτοιμους Βραζιλιάνους Αλεξ και Ντανίλο, αλλά και τους τιμωρημένους από πέρσι Μασάρα και Παστό.
Στην αντίπεερα όχθη, ο Ιωνικός είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την Κυριακή μέσα σε πολύ καλό κλίμα.
Την αποστολή αποτελούν οι Μπεκιάι, Καντιμοίρης, Κοτίτσας, Οφρυδόπουλος, Πουλόπουλος, Τσιμπλίδης, Ντα Κόστα, Κοϊμπρα, Μακόρ, Ζίφκοβιτς, Κακαράς, Μελαμπιανάκης, Βουρεξάκης, Κωνσταντινίδης, Γκούτμαν, Λετιέρι, Περόνε, Μενδρινός και Ουκάρ.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα και ο προπονητής των πρωταθλητών περιμένει πολλά από τον πολεμιστή της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων»
Η δυναμική παρουσία χιλιάδων Κρητικών στην φιέστα του ΟΦΗ για την κατάκτηση του Κυπέλλου φέρνει το προσκήνιο το θέμα της στήριξης των «ασπρόμαυρων» που δεν είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.