Τρίτη 28 Απριλίου 2026
weather-icon 23o
Ο Καστίγιο άρπαξε την ευκαιρία στο φιλικό 2-1 του Ολυμπιακού επί του Εργοτέλη

Ο Καστίγιο άρπαξε την ευκαιρία στο φιλικό 2-1 του Ολυμπιακού επί του Εργοτέλη

Με γκολ στις καθυστερήσεις κατάφερε να νικήσει ο Ολυμπιακός 2-1 τον Εργοτέλη, στον φιλικό αγώνα που έγινε στο Παγκρήτιο στάδιο. Γεωργάτος και Καστίγιο ήταν οι σκόρερ των «ερυθρολεύκων», ενώ μόνο ο Ουρουγουανός ικανοποίησε επό πλευράς αναπληρωματικών.

66

Με γκολ στις καθυστερήσεις κατάφερε να νικήσει ο Ολυμπιακός 2-1 τον Εργοτέλη, στον φιλικό αγώνα που έγινε στο Παγκρήτιο στάδιο.

Ο Τροντ Σόλιντ είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» κάποιους ποδοσφαιριστές του, όπως τον Καστίγιο, τον Σούρερ, τον Μπουλούτ και τον Ντάνι, όμως μόνο ο πρώτος κατάφερε να κάνει μια θετική εμφάνιση.

Οι υπόλοιποι κινήθηκαν στη μετριότητα, με τον Ισπανό επιθετικό να δείχνει βαρύς και πως θέλει δουλειά ακόμη για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Κορυφαίοι ήταν οι Γεωργάτος και Σολτίδης.

Από τη δική του μεριά, ο Εργοτέλης παρουσίασε ένα ανανεωμένο σύνολο, καθώς στην αρχική ενδεκάδα υπήρχαν μόνο τέσσερις ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα και στο α ημίχρονο έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ του Εργοτέλη. Στο 3 και από μπαλιά του Κροδονούρη, ο Νατσέφσκι ξέφυγε μόνος του μπροστά και σούταρε διαγώνια, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γιάννου.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 39 με τον Γεωργάτο, που πήρε την μπάλα από τον Καστίγιο, απέφυγε μέσα στην περιοχή δύο αμυντικούς και σούταρε με επιτυχία.

Στο διάστημα αυτό, οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Ντάνι στο 13.

Αντίθετα, το β ημίχρονο, όπου ο Εγροτέλης άλλαξε όλη την ενδεκάδα, εξελίχθηκε σε έναν μονόλογο του Ολυμπιακού, που είχε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά κι ένα δοκάρι ακόμη, με τον Γεωργάτο στο 62.

Τελικά το γκολ της νίκης ήρθε στο 92, όταν ο Στολτίδης έδωσε στον Ντάνι, αυτός πλάσαρε τον τερματοφύλακα και πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή, ο Καστίγιο την έσπρωξε στα δίχτυα.

Ικανοποιημένος από την απόδοση στο β ημίχρονο του φιλικού με τον Εργοτέλη, έμεινε ο Τροντ Σόλιντ. Ο Νορβηγός προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα:

«Παίξαμε με μια ομάδα που είχε ενθουσιασμό. Θέλησα να δοκιμάσω κάποιους παίκτες, που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής. Είμαι ευχαριστημένος από το β ημίχρονο, όπου είμασταν καλοί. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Δηλώσεις έκανε και ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού:

«Δεν έχουμε ξεχάσει ότι σ αυτό το γήπεδο πέρυσι χάσαμε. Εμείς, όπου κι αν παίζουμε, κυνηγάμε τη νίκη. Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής μας, για να πάμε καλύτερα στην Ευρώπη και να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία στην Ελλάδα».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πόζα, Μίχος, Αργυράκης, Μαρκόφ, Κορδονούρης, Γκιάτας, Σουτζής, Κόβατς, Νατσέφσκι, Χάκεν, Ογκουνσότο.

Στο β ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ξημεράκης, Ριζούλης, Οικονομάκης, Κεφαλούκος, Γωνιωτάκης, Σταθόγλου, Χαλκιαδάκης, Σκουλούσης, Πάρβου, Γεωργόπουλος, Ζαχαριουδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιάννου (46 Λέμενς), Μαυρογενίδης, Μπουλούτ, Κωστούλας, Σούρερ, Στολτίδης, Κυριάκος (69 Πάντος), Ταραλίδης (69 Βάλλας), Γεωργάτος, Καστίγιο, Ντάνι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 28 Απριλίου 2026
Cookies