Τρίτη 28 Απριλίου 2026
weather-icon 16o
Πρωταθλήτριες Ευρώπης στο beach volley οι Αρβανίτη, Καραντάσιου

Πρωταθλήτριες Ευρώπης στο beach volley οι Αρβανίτη, Καραντάσιου

Πρωταθλήτριες Ευρώπης στέφθηκαν η Βίκυ Αρβανίτη και η Βάσω Καραντάσιου, καθώς κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach volley της Μόσχας. Οι αθλήτριες μας νίκησαν τις Ολλανδέζες, Ρεμπέκα Καντάικ και Μέρελ Μόορεν με 2-0 στον τελικό.

66

Πρωταθλήτριες Ευρώπης στέφθηκαν η Βίκυ Αρβανίτη και η Βάσω Καραντάσιου, καθώς κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach volley της Μόσχας. Οι αθλήτριες μας νίκησαν τις Ολλανδέζες, Ρεμπέκα Καντάικ και Μέρελ Μόορεν με 2-0 στον τελικό του Σαββάτου.

Τα σετ: 21-17, 21-14.

«Για το 2005 βάλαμε τρεις στόχους, ένα μετάλλιο στο παγκόσμιο σιρκουί, το ευρωπαϊκό στέμμα και το πλασάρισμα στην εξάδα της παγκόσμιας κατάταξη. Τους πετύχαμε και τώρα μένει το κερασάκι στην τούρτα, ένα μετάλλιο στο τουρνουά της Αθήνας» δήλωσε πανευτυχής η Βάσω Καραντάσιου μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε: «Πιστεύαμε από την αρχή ότι θα πάρουμε το χρυσό μετάλλιο και βλέπαμε μόνο ένα χρώμα. Θα ήμασταν στεναχωρημένες αν επιστρέφαμε με το αργυρό.

» Θα έρθουμε στην Αθήνα για να το διασκεδάσουμε και θα είναι ότι καλύτερο να πάρουμε ένα μετάλλιο μπροστά στο κοινό μας. Θα παίξουμε ελεύθερα, παρότι ο κόσμος θα είναι απαιτητικός».

Η Βίκυ Αρβανίτη δήλωσε:

«Είμαστε ομάδα λίγων μηνών και πετύχαμε απίστευτα πράγματα. Τώρα πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση και να είμαστε έτοιμες στο πρώτο παιχνίδι του παγκοσμίου την ερχόμενη Τετάρτη.

» Έχουμε πλέον ανεβασμένη ψυχολογία κι αυτό θα λειτουργήσει υπέρ μας».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μανώλης Ρουμελιώτης είπε:

«Ήρθαμε στη Μόσχα για το χρυσό και το πήραμε. Πήραμε μέρος σε τρία ευρωπαϊκά τουρνουά κατακτήσαμε τα δυο και στην Βαλένθια χάσαμε γιατί είχε προβλήματα η… Βικίνια. Πιστεύω ότι δίκαια πήραμε το ευρωπαϊκό στέμμα.

» Το πιο δύσκολο ματς ήταν με τις Τσιαρτσιάνη / Κουτρουμανίδου γιατί οι πρωταθλήτριες είχαν κακή παράδοση με δυο ήττες τη φετινή χρονιά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 28 Απριλίου 2026
Cookies