Ανοδικές τάσεις επικρατούν στη Σοφοκλέους στο άνοιγμα της Πέμπτης
Σε θετικό κλίμα ξεκίνησε η συνεδρίαση της Πέμπτης στο ΧΑ, καθώς το αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών επικεντρώνεται σε τίτλους υψηλής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης. Ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται στις 3.303,06 μονάδες, ενισχυμένος σε ποσοστό 0,76%.
30
Σε θετικό κλίμα ξεκίνησε η συνεδρίαση της Πέμπτης στο ΧΑ, καθώς το αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών επικεντρώνεται σε τίτλους υψηλής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης. Ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται στις 3.303,06 μονάδες, ενισχυμένος σε ποσοστό 0,76%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 14,5 εκατομμύρια ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες στην πλειοψηφία τους κινούνται σε θετική τροχιά και τη μεγαλύτερη άνοδο έχουν οι εξής: Των τηλεπικοινωνιών με 1,98%, των ειδών – λύσεων πληροφορικής με 1,10%, των τραπεζών με 0,81% και των συμμετοχών με 0,63%.
Αντίθετα, τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσιάζουν οι εξής δείκτες: των διυλιστηρίων με 1,10%, των εκδόσεων με 0,60%, της πληροφορικής με 0,36% και του χονδρικού εμπορίου με 0,17%.
Ο δείκτης Υψηλής Κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,94%, ο δείκτης Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,72% και ο δείκτης Μικρής Κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει οριακή άνοδο κατά 0,06%.
Από τις μετοχές, που διαπραγματεύονται, μέχρι στιγμής 93 σημειώνουν άνοδο, 62 υποχωρούν και 60 παραμένουν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συνταξιούχοι: Παναττική κινητοποίηση ενάντια στις περικοπές και για πραγματικές αυξήσεις στις συντάξεις
- Ερντογάν: Ανεπαρκής η προσπάθεια νέας αρχιτεκτονικής άμυνας στην ΕΕ χωρίς την Τουρκία
- Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της κόρης του Τόμι Λι Τζόουνς
- Ιστορική απόφαση για την Καλαμαριά – Η οδός Πόντου έργο Εθνικού Επιπέδου
- Κώστας Μόντης: «Τίποτα δεν υπήρχε, τίποτα…»
- Νέα Αριστερά για ΟΠΕΚΑ: Η ΝΔ δημιούργησε το «βαθύ κράτος», το συντηρεί και τρέφεται από αυτό


