
Στην πώληση του 46% της RomTelecom προχωρεί η ρουμανική κυβέρνηση
Στην πώληση ποσοστού 45,99% της εταιρείας τηλεπικοινωνιών RomTelecom (η πλειοψηφία της οποίας ανήκει στον ΟΤΕ) προχωρεί η ρουμανική κυβέρνηση. Μέχρι τις 25 Αυγούστου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από τους υποψήφιους συμβούλους.
27
Στην πώληση ποσοστού 45,99% της εταιρείας τηλεπικοινωνιών RomTelecom (η πλειοψηφία της οποίας ανήκει στον ΟΤΕ) προχωρεί η ρουμανική κυβέρνηση.
Η ρουμανική κυβέρνηση σχεδιάζει να ολοκληρώσει έως το 2006 την ιδιωτικοποίηση της Romtelecom, της μεγαλύτερης εταιρείας τηλεπικοινωνιών των Βαλκανίων.
Η Ρουμανία προτίθεται να πωλήσει το υπόλοιπο μερίδιο που κατέχει στη Romtelecom μέσω δημόσιας εγγραφής με σκοπό την εισαγωγή των μετοχών της στο Χρηματιστήριο του Βουκουρεστίου, καθώς και σε κάποιο ξένο χρηματιστήριο.
Η 25η Αυγούστου καθορίστηκε ως προθεσμία για την υποβολή επιστολής από ξένες τράπεζες που ενδιαφέρονται να επιλεγούν σύμβουλοι στην πώληση του ποσοστού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Erminio: Ανυπολόγιστες οι ζημιές από το πέρασμα της κακοκαιρίας, που άφησε πίσω της έναν νεκρό
- «Άρτεμις II»: Οι αστροναύτες μιλούν για την αποστολή, τη θέα της γης από ψηλά και τα… διαστημικά υδραυλικά
- Ο Νίμπο θέλει Μπαρτσελόνα και πληρώνει το buy out στην Αρμάνι!
- Ζωγράφου: Απολογείται σήμερα ο 54χρονος – Τα αίτια θανάτου μητέρας-κόρης παραμένουν απροσδιόριστα
- Κίνηση: Μεγάλη ταλαιπωρία στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς, την Μπαρτσελόνα και τον Πασκουάλ


