Φιλικό τεστ για την ΑΕΚ στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ
Με τους Σίμο Κρασσά και Ολεγκ Βενγλίνσκι να είναι απόντες, καθώς ενσωματώθηκαν στις αποστολές των εθνικών ομάδων των χωρών τους, διεξήχθη η προπόνηση της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες. Το Σάββατο 8.30 μ.μ. το φιλικό τεστ με τον ΟΦΗ, προς τιμήν του Νιόπλια...
26
Με τους Σίμο Κρασσά και Ολεγκ Βενγλίνσκι να είναι απόντες, καθώς ενσωματώθηκαν στις αποστολές των εθνικών ομάδων των χωρών τους, διεξήχθη η προπόνηση της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες.
Οι Νικολά Μάλμπασα και Παναγιώτης Κονέ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και από την Τρίτη αναμένεται να μπουν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων του «δικεφάλου».
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό φιλικό με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, την οποία απαρτίζουν οι Σορεντίνο, Χιώτης, Γεωργέας, Τσιρίλο, Μόρας, Αλεξόπουλος, Κόντης, Ίβιτς, Τσάνκο, Σαπάνης, Κυριακίδης, Λάκης, Λυμπερόπουλος, Σοάρες, Σέζαρ, Πλιάτσικας, Κομβολίδης, Παπασταθόπουλος, Κουτρουμάνος και Μπούρμπος.
Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί (09:40) του Σαββάτου για το Ηράκλειο και θα επιστρέψει από την Κρήτη το πρωί της Κυριακής (11:10).
Στο μεταξύ, την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα υποβληθούν σε έλεγχο λιπομέτρησης, καθώς και σε αιματολογικές εξετάσεις. Οι διεθνείς θα κάνουν τις εξετάσεις, μόλις επιστρέψουν από τις αποστολές των εθνικών ομάδων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442