Με το κολατσιό ανά χείρας μπαίνουν οι επιβάτες στα αεροσκάφη της British Airways
Η διαμάχη που ξέσπασε στο εσωτερικό μιας εταιρείας τροφοδοσίας υποχρεώνει τη British Airways να εκτελεί τα δρομολόγιά της χωρίς να προσφέρει γεύμα στη διάρκεια της πτήσης. Οι επιβάτες εφοδιάζονται με κουπόνια ώστε αγοράζουν φαγητό από το αεροδρόμιο.
Η διαμάχη που ξέσπασε στο εσωτερικό μιας εταιρείας τροφοδοσίας υποχρεώνει τη British Airways να εκτελεί τα δρομολόγιά της χωρίς να προσφέρει γεύμα στη διάρκεια της πτήσης. Οι επιβάτες εφοδιάζονται προς το παρόν με κουπόνια ώστε αγοράζουν φαγητό από το αεροδρόμιο.
Η διαμάχη, μεταδίδει το Reuters, ξεκίνησε την Τετάρτη, όταν η εταιρεία τροφοδοσίας Gate Gourmet, που συνεργάζεται με την BA, απέλυσε 500 από τους υπαλλήλους της, καθώς κινδυνεύει να κλείσει.
Σύμφωνα με την εταιρεία το προσωπικό προχώρησε σε παράνομη απεργία, ενώ το συνδικάτο των εργαζομένων κατηγορεί για τα προβλήματα στις πτήσεις τη διοίκηση της εταιρείας.
Τέσσερις πτήσεις από Χίθροου για Αμβούργο και Παρίσι ακυρώθηκαν, και 50 πτήσεις πραγματοποιήθηκαν με τα απολύτως βασικά -νερό, καφέ και τσάι. Πάντως τροποποιήσεις σε άλλα δρομολόγια δεν αναμένονται.
Την Πέμπτη, η British Airways σερβίρει αναψυκτικά πριν από τις πτήσεις της και μοιράζει κουπόνια για αγορά φαγητού από το αεροδρόμιο. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους ή να ταξιδέψουν σε άλλες ημερομηνίες.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.