
Αύξηση 10% αναμένει η κυβέρνηση στην τουριστική κίνηση το 2005
Τις αισιόδοξες εκτιμήσεις ότι η αύξηση της τουριστικής κίνησης θα ξεπεράσει φέτος το 10% μετέφερε την Πέμπτη ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος στον πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
27
Τις αισιόδοξες εκτιμήσεις ότι η αύξηση της τουριστικής κίνησης θα ξεπεράσει φέτος το 10% μετέφερε την Πέμπτη ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος στον πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Πάμε καλά» είπε μετά τη συνάντηση ο κ. Αβραμόπουλος, σημειώνοντας ότι το θετικό αποτέλεσμα προκύπτει λόγω της ολοκληρωμένης στρατηγικής και του σχεδιασμού που υπήρξε, ενώ ανέφερε ότι ήδη έχει αρχίσει η προετοιμασία για την επόμενη χρονιά.
Υπογράμμισε όμως, ότι χρειάζονται βαθιές τομές και μεγάλες αλλαγές που να στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Συνεργαζόμαστε με τον ιδιωτικό τομέα και μοιραζόμαστε τα αισιόδοξα μηνύματα, τόνισε.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν στο υπουργείο Τουρισμού από διεθνείς και ανεξάρτητους φορείς, η αύξηση του τουρισμού φέτος θα ξεπεράσει το 10% χάρη στην έγκαιρη προετοιμασία και στη στοχευμένη διαφημιστική εκστρατεία.
Το υπουργείο και φέτος θα ξεκινήσει νωρίς τη διαφημιστική καμπάνια, με στόχο να συνεχιστεί η αυξημένη ροή τουριστών στην Ελλάδα και την επόμενη χρονιά.
Στις άμεσες προτεραιότητες είναι η κατάθεση του νομοσχεδίου για τον ιαματικό τουρισμό, το οποίο θα κατατεθεί κατά πάσα πιθανότητα στη Βουλή τον Σεπτέμβριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ψαρόπουλος: Πρέπει να διευρυνθεί ο χώρος της δίκης για τα Τέμπη – 500 άτομα το ελάχιστο εντός
- Erminio: Ανυπολόγιστες οι ζημιές από το πέρασμα της κακοκαιρίας, που άφησε πίσω της έναν νεκρό
- «Άρτεμις II»: Οι αστροναύτες μιλούν για την αποστολή, τη θέα της γης από ψηλά και τα… διαστημικά υδραυλικά
- Ο Νίμπο θέλει Μπαρτσελόνα και πληρώνει το buy out στην Αρμάνι!
- Ζωγράφου: Απολογείται σήμερα ο 54χρονος – Τα αίτια θανάτου μητέρας-κόρης παραμένουν απροσδιόριστα
- Κίνηση: Μεγάλη ταλαιπωρία στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

