Σαλπιγγίδης, Λυμπερόπουλος και Μόρας τα νέα πρόσωπα στην εθνική
Τρία νέα πρόσωπα (Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Νίκο Λυμπερόπουλο και Βαγγέλη Μόρα) κάλεσε ο Ότο Ρεχάγκελ, ενόψει του φιλικού αγώνα της εθνικής ομάδας με την αντίστοιχη του Βελγίου την Τετάρτη 17 Αυγούστου στις Βρυξέλλες (21:15).
27
Τρία νέα πρόσωπα (Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Νίκο Λυμπερόπουλο και Βαγγέλη Μόρα) κάλεσε ο Ότο Ρεχάγκελ, ενόψει του φιλικού αγώνα της εθνικής ομάδας με την αντίστοιχη του Βελγίου την Τετάρτη 17 Αυγούστου στις Βρυξέλλες (21:15).
Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε κληθεί και στους δύο πρώτους αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ με Αλβανία και Τουρκία, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί, ενώ ο Λυμπερόπουλος επανέρχεται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά από δύο χρόνια (τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στις 29 Ιανουαρίου 2003 στο φιλικό της Ελλάδας με την Κύπρο).
Όσον αφορά τον Μόρα, είναι το νέο πρόσωπο στην εθνική ομάδα, η αποστολή της οποίας για το ματς με το Βέλγιο αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Νικοπολίδη, Σηφάκη, Σεϊταρίδη, Βύντρα, Κυργιάκο, Γκούμα, Φύσσα, Καψή, Κατσουράνη, Μπασινά, Καφέ, Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Γιαννακόπουλο, Σαλπιγγίδη, Βρύζα, Λυμπερόπουλο, Χαριστέα, Μόρα και Λάκη.
Η αποστολή θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 15 Αυγούστου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, ενώ η αναχώρηση για το Βέλγιο θα γίνει το πρωί της Τρίτης 16 Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442