Απογοητευμένοι αλλά αισιόδοξοι επέστρεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού
Με εμφανή την απογοήτευση στα πρόσωπα των παικτών, επέστρεψε τα ξημερώματα της Τετάρτης η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Πολωνία. «Χάσαμε αλλά ακόμα υπάρχει ελπίδα» είπε ο σκόρερ των «πρασίνων», Εμάνουελ Ολισαντέμπε.
Με εμφανή την απογοήτευση στα πρόσωπα των παικτών, επέστρεψε τα ξημερώματα της Τετάρτης η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Πολωνία, όπου γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 από τη Βίσλα Κρακοβίας, στον πρώτο αγώνα για την Γ προκριματική φάση του Champions League.
Μόνο ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος των «πρασίνων», Εμανουέλ Ολισαντέμπε, είχε όρεξη να πει δύο λόγια:
«Είναι δύσκολο να πεις τι έγινε μετά το γκολ που βάλαμε. Πιστεύω ότι η Βίσλα Κρακοβίας έπαιξε πολύ καλά, νίκησε 3-1, αλλά ακόμα έχουμε ελπίδες. Όλη η ομάδα ακόμα αισθάνεται θετικά, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να πετύχουμε δύο γκολ εδώ και όλα είναι ακόμα πιθανά. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Χάσαμε αλλά ακόμα υπάρχει ελπίδα. Βάλαμε ένα γκολ εκεί και αυτό είναι καλό για μας».
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.