Μονοετές συμβόλαιο με την ΚΑΕ ΑΕΚ υπέγραψε ο Σλάβεν Ρίματς
Στη δεύτερη μεταγραφική κίνησή της, μετά από αυτή του Ντρορ Χάτζατζ προχώρησε η ΑΕΚ, αποκτώντας τον Σλάβεν Ρίματς. «Ήλθα σε μια μεγάλη ομάδα, με πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη» δήλωσε αφού υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τον «Δικέφαλο».
66
Στη δεύτερη μεταγραφική κίνησή της, μετά από αυτή του Ντρορ Χάτζατζ, προχώρησε η ΑΕΚ, αποκτώντας τον Σλάβεν Ρίματς.
Ο πρώην παίκτης του Μακεδονικού υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τον «Δικέφαλο» και στις πρώτες δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».
«Είμαι ευχαριστημένος από την εξέλιξη που είχε η μεταγραφή μου. Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη, που αγωνίζεται πάντα στην Ευρωλίγκα. Και μόνο αυτό το γεγονός είναι πρόκληση για μένα.
» Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι θα είναι μια διαφορετική χρονιά, γιατί τα τελευταία 6-7 χρόνια η ΑΕΚ είχε ένα βασικό κορμό, ενώ τώρα ξεκινάει κάτι καινούργιο» τόνισε ο 31χρονος γκαρντ.
Και συμπλήρωσε:
«Η ομάδα έχει νέο προπονητή, νέους παίκτες και έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για τους συμπαίκτες μου. Πέρυσι ήταν άσχημα τα αποτελέσματα στην αρχή, όμως στη συνέχεια η ΑΕΚ κατάφερε να περάσει στους «16» της Ευρωλίγκας και να διεκδικήσει μέχρι τέλους το ελληνικό πρωτάθλημα.
» Το σημαντικό είναι ότι μπαίνουν οι βάσεις για να χτιστεί μια καινούργια ομάδα. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη και είμαι χαρούμενος για αυτό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Η τρομερή ανάρτηση του Κόντη για τον ΟΦΗ: «Τα παιδιά έδειξαν τι σημαίνει να παίζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου»
- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442