Το θέμα με τη Λίβερπουλ δεν έχει τελειώσει ακόμη, υποστηρίζει ο Γιαννακόπουλος
Ανοιχτό αφήνει ο Στέλιος Γιαννακόπουλος το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπόλτον. Παράλληλα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την εθνική: «Δεν υπάρχει νέα φουρνιά παικτών».
66
Ανοιχτό αφήνει ο Στέλιος Γιαννακόπουλος το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Λίβερπουλ. Ο Έλληνας μέσος τονίζει ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπόλτον για την επέκταση του συμβολαίου του και ότι δεν έχει τελειώσει το θέμα με τους «reds».
«Αυτή τη στιγμή διανύουμε κρίσιμες ημέρες. Με τη Μπόλτον είμαστε σε συζητήσεις, αλλά το θέμα με τη Λίβερπουλ δεν έχει τελειώσει ακόμη» είπε χαρακτηριστά στον «SuperΣΠΟΡ FM».
Και συμπλήρωσε:
«Έθεσα τελεσίγραφο στην ομάδα μου ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος πρέπει να έχει τελειώσει αυτό το θέμα, για να αφοσιωθώ κι εγώ στη δουλειά μου. Δεν μπορώ να σκέφτομαι συνέχεια το θέμα του συμβολαίου μου.
» Μόνο και μόνο που ενδιαφέρθηκε μια τόσο μεγάλη ομάδα για μένα, είναι μεγάλη τιμή για μένα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως έγινε και με τον Ελευθερόπουλο. Ό,τι και να γίνει, για καλό θα γίνει.
» Ακόμη και να μην πάω στη Λίβερπουλ ή δεν ανανεώσω το συμβόλαιό μου, τον επόμενο χρόνο θα είμαι ελεύθερος και θα μπορώ να διαπραγματευθώ τη μεταγραφή μου στην ομάδα της αρεσκείας μου».
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην εθνική ομάδα:
«Όταν ένας παίκτης είναι μετέωρος και δεν ξέρει ποια θα είναι η ποδοσφαιρική του στέγη, έχει άγχος και αβεβαιότητα και αυτό είναι λογικό να βγαίνει και στο γήπεδο. Το θέμα είναι να μην επηρεάσει την εθνική αυτό.
» Δεν βλέπω διάδοχη κατάσταση της εθνικής με παίκτες. Στην ελληνική αγορά δυστυχώς δεν υπάρχει φουρνιά ανάλογη με τη δική μας. Έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα ενός χεριού οι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
» Η ελληνική ομογένεια μας περιμένει πώς και πώς στη Γερμανία και θέλουμε να είμαστε στο Μουντιάλ».
Πάντως, ο προπονητής της Μπόλτον, Σαμ Αλαρντάις, με δηλώσεις του στο «SKY Sports» υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα μετακίνησης του Ελληνα άσου:
«Η διοίκηση ρώτησε τον εκτελεστικό διευθυντή της Λίβερπουλ Ρικ Πάρι για το αν όντως ενδιαφέρονται για τον Στέλιο και απάντησε ότι δεν κατέθεσαν ποτέ πρόταση και ότι ούτε θα καταθέσουν καθώς το όλο θέμα δεν είναι τίποτα παραπάνω από φήμες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442