Έως και 2.035 ευρώ ανέρχεται το όφελος για τον επαγγελματία που θα επιλέξει την νέα έκδοση Cool η οποία προστέθηκε πρόσφατα στην γκάμα του Vito που ανακηρύχτηκε ως Van της χρονιάς 2005.
Το πακέτο εξοπλισμού Cool περιλαμβάνει air-condition, ηλεκτρικούς καθρέπτες και ηχοσύστημα με ράδιο-CD και η διάθεσή του θα ισχύσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων.
Να υπενθυμίσουμε πως στην βασική έκδοση του Vito συγκαταλέγονται τα συστήματα ABS, ESP, ASR, ο αερόσακος οδηγού, τα ηλεκτρικά παράθυρα, το κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, το υδραυλικό τιμόνι, το χώρισμα καμπίνας με παράθυρο και διπλό κάθισμα συνοδηγού και το ξύλινο δάπεδο με πλαϊνή επένδυση.
H προσφορά εξοπλισμού Cool συνδυάζεται και με το Sprinter με όφελος έως και 2.000 ευρώ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.