Με τον Ελευθερόπουλο για 45 στην εστία της, η Μίλαν 1-1 σε φιλικό με την Τσέλσι
Ο Ελευθερόπουλος ξεκίνησε βασικός στο φιλικό της Μίλαν με την Τσέλσι, χωρίς να δεχθεί γκολ και στην συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Φιόρι. Το ματς έληξε 1-1 με την Τσέλσι να προηγείται στο 64 με τον Ντρογκμπά και την Μίλαν να ισοφαρίζει με τον Ρουί Κόστα.
Βασικός αγωνίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σε ένα ακόμη παιχνίδι προετοιμασίας της Μίλαν.
Ο 29χρονος τερματοφύλακας κάθισε κάτω από τα δοκάρια των «ροσονέρι» στο α ημίχρονο του ματς με την Τσέλσι, χωρίς να δεχθεί γκολ και στην συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Φιόρι.
Το ματς έληξε 1-1 με την Τσέλσι να προηγείται στο 64 με τον Ντρογκμπά και την Μίλαν να ισοφαρίζει 16 λεπτά αργότερα ο Ρουί Κόστα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30