Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με πολλά λάθη στο παθητικό του, ο Ολυμπιακός ισόπαλος 1-1 με την Τζένοα

Με πολλά λάθη στο παθητικό του, ο Ολυμπιακός ισόπαλος 1-1 με την Τζένοα

Χωρίς νίκη θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός από το Ζέεφελντ, αφού στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Τζένοα. Στην κούραση απέδωσε ο Σόλιντ τα πολλά λάθη των παικτών του. Ο Νικοπολίδης, κορυφαίος των «ερυθρολεύκων».

66

Χωρίς νίκη θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός από το Ζέεφελντ, αφού στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Τζένοα.

Ο Τροντ Σόλιντ «επέστρεψε» στο αγαπημένο του σύστημα 4-3-3 και είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός, με ηγέτη τον Ριβάλντο κυκλοφόρησε καλά την μπάλα και δημιούργησε ευκαιρίες, όμως έπασχε στην τελική προσπάθεια.

Ο Βραζιλιάνος ήταν και ο σκόρερ των «ερυθρολεύκων», όταν στο 37 και από μπαλιά του Τζόρτζεβιτς έκανε το 1-0.

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού ήταν από τη μέση και πίσω, καθώς ο Γιάγια Τουρέ πραγματοποίησε και την πρώτη κακή εμφάνιση. Από λάθος δικό του ήρθε και η ισοφάριση της Τζένοα, όταν στο 39 ο Μιλίτο του πήρε την μπάλα, προχώρησε και πλάσαρε με επιτυχία.

Στο β ημίχρονο και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, με τον Αντώνη Νικοπολίδη να αναδεικνύεται σε κορυφαίο του Ολυμπιακού, με τις εξαιρετικές και δύσκολες επεμβάσεις, που πραγματοποίησε.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Σόλιντ χρησιμοποίησε και τον Χοβνανισιάν, που πήγε προχτές στο Ζέεφελντ, οπότε ο νεαρός Αρμένιος έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας.

ΤΖΕΝΟΑ: Αμπιάτι (46 Σκάρπι), Μάρκοβιτς, Σοτίλε, Ντε Ασέντις, Τόστο, Παρίζι, Ρόζι, Ριμόλντι, Μιλίτο, Τζιανίνι, Στελόνε. Στο β ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Νοσερίνιο, Τεντέσκο, Λανσάρο, Μπιέλανοβιτς, Μπρέβι, Λαβέντσι και Κάκια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Καφές, Γεωργάτος (69 Μπουλούτ), Κωστούλας, Ανατολάκης (59 Σούρερ), Στολτίδης (86 Χοβνανισιάν), Τουρέ (84 Καψής), Οκκάς (59 Μαυρογενίδης), Ριβάλντο, Κωνσταντίνου (82 Καστίγιο), Τζόρτζεβιτς.

Σόλιντ: «Φταίει η κούραση»

Στην κούραση απέδωσε ο Τροντ Σόλιντ τα πολλά λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του.

«Είμαστε κουρασμένοι και όσο είμαστε έτσι, κάνουμε περισσότερα λάθη με την μπάλα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε φρεσκάδα στο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε πως τα παιδιά πριν τον αγώνα είχαν κάνει σκληρή προπόνηση.

» Όσο πιο πολλά παιχνίδια δώσουμε, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσω και εγώ να έχω μια ολοκληρωμένη γνώμη. Πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα θα είμαστε έτοιμοι» είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024