Σημάδια βελτίωσης και νίκη με 2-0 επί της Ραπίντ από την ΑΕΚ
Τις άσχημες εντυπώσεις, που άφησε στο φιλικό με την Παρί Σεν Ζερμέν (ήττα με 4-0), διασκέδασε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έδωσε στο Κόνιε της Ιταλίας το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο τη Ραπίντ Βουκουρεστίου και νίκησε 2-0.
Τις άσχημες εντυπώσεις, που άφησε στο φιλικό με την Παρί Σεν Ζερμέν (ήττα με 4-0), διασκέδασε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έδωσε στο Κόνιε της Ιταλίας το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο τη Ραπίντ Βουκουρεστίου και νίκησε 2-0. Η απόδοση της ελληνικής ομάδας ήταν κατά διαστήματα καλή και σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.
Οι Ρουμάνοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, όταν στο 16 ο Ρ. Στάνκου σούταρε και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Χιώτη. Στο 40, ο Βενλίνσκι πήρε την μπάλα από τον Μάλμπασα, απέφυγε έναν αντίπαλό του και με πλασέ σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Στο β ημίχρονο ο Σάντος άλλαξε όλη σχεδόν την ομάδα και στο 52 ο Κρασσάς έκλεψε την μπάλα και έκανε το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα ο Σορεντίνο πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε πλασέ του Μάρα. Στη συνέχεια, η ελληνική ομάδα έδωσε χώρο στην αντίπαλό της, αμύνθηκε σωστά και διατήρησε τη νίκη μέχρι το τέλος.
Η Λάτσιο μετράει ήδη αντίστροφα ενόψει της συμμετοχής της στον τελικό του Coppa Italia ωστόσο ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει ξεχάσει την αποχώρηση του Χρήστο Μανδά.
Αν και αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, οι εξετάσεις του Κωνσταντίνου Καρέτσα είναι καθαρές και θα είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια της Γκενκ.
Ήταν 28 Απριλίου του 1993 όταν η καριέρα και -όπως δυστυχώς αποδείχθηκε- η ζωή του μυθικού Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, θα έμεναν για πάντα στη βάση της μπασκέτας του κλειστού της Νέας Σμύρνης.