Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βαριά «φιλική» ήττα της ΑΕΚ, 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν

Βαριά «φιλική» ήττα της ΑΕΚ, 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν

Θέλησε να πέσει από νωρίς στα... δύσκολα η ΑΕΚ και έτσι έκανε ένα άσχημο «ποδαρικό» στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Στο πρώτο φιλικό της περιόδου, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος εμφανίστηκε και ανέτοιμη και δυσκίνητη κι έτσι γνώρισε «βαριά» ήττα με 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν.

31

Θέλησε να πέσει από νωρίς στα… δύσκολα η ΑΕΚ και έτσι έκανε ένα άσχημο «ποδαρικό» στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Στο πρώτο φιλικό της περιόδου, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος εμφανίστηκε και ανέτοιμη και δυσκίνητη κι έτσι γνώρισε «βαριά» ήττα με 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές και στην ουσία χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, με τον Χιώτη να είναι ο μόνος που αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι Μπρούνο Τσιρίλο και Γιώργος Αλεξόπουλος και φάνηκε αυτό, καθώς παρουσιάστηκαν πάρα πολλά κενά, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα, όπου η ΑΕΚ δέχθηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και μέσα σε 12 λεπτά βρέθηκε να χάνει με 2-0. Στο 6 ο Λαντρέν σέντραρε και ο Σισέ με κεφαλιά έκανε το 1-0 και στο 11, από μπαλιά του Ρόζενχαλ, ο Παουλέτα με πλασέ έκανε το 2-0.

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, η ελληνική ομάδα προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές, κυρίως με τον Σαπάνη, ωστόσο ο τερματοφύλακας των Γάλλων Λετιζί ήταν σε ετοιμότητα.

Με το ξεκίνημα του β ημιχρόνου, η ΑΕΚ δέχθηκε και τρίτο γκολ. Στο 52 Αλεξόπουλος τράβηξε από τη φανέλα τον Γιέπες, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Παουλέτα. Και στο 73, από νέα αδράνεια της άμυνας, ο Ρόζενχαλ με σουτ έκανε το 4-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Λετιζί (46 Αλόνσο), Μεντί, Γιέπες, Ρόζενχαλ (88 Μπαντιγιέν), Ν Μπομί (65 Τσάνα), Ατεμπά, Σισέ (88 Ντραμέ), Λαντρέν, Ντορασό (75 Σέμακ), Καλού (82 Πανκράτ), Παουλέτα (69 Χαντάτ).

ΑΕΚ: Χιώτης, Μπούρμπος (46 Γεωργέας), Μάλμπασα (46 Κόντης), Αλεξόπουλος (79 Παπασταθόπουλος), Τσιρίλο (46 Κυριακίδης), Μόρας (81 Κουτρουμάνος), Σαπάνης (46 Πλιάτσικας), Ίβιτς (74 Κομβολίδης), Λάκης (46 Κρασσάς), Λυμπερόπουλος (46 Βενλίνσκι), Σοάρες (46 Σέζαρ).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024