Τρίτη 28 Απριλίου 2026
weather-icon 16o
Ήλθε για τον Ολυμπιακό ο Λέμενς-Δεν αφήνει τον Ίβερσεν η Βαλερένκα

Ήλθε για τον Ολυμπιακό ο Λέμενς-Δεν αφήνει τον Ίβερσεν η Βαλερένκα

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λέμενς στον Ολυμπιακό. Το «πάγωμα» της υπόθεσης Μπενζά ανοίγει το δρόμο για τον Πειραιά στον Νορβηγό Ίβερσεν, τον οποίο όμως η Βαλερένκα δυσκολευεται να παραχωρήσει. Το Νο31 θα φορά ο Κωνσταντίνου.

66

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Έρβιν λέμενς στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος τερματοφύλακας έφτασε την Κυριακή στον Πειραιά προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Τροντ Σόλιντ είναι γνώστης των ικανοτήτων του Λέμενς, από όταν αγωνιζόταν στην Μπέβερεν. Ο ύψους 1.86μ παίκτης έχει μεγάλη εμπειρία από την primera division, καθώς θήτευσε στη Σανταντέρ για τέσσερα χρόνια και στην Εσπανιόλ.

Το «πάγωμα» των επαφών με το Αμβούργο και τον Εμίλ Μπενζά φαίνεται ότι ανοίγει το δρόμο στον Νορβηγό Στέφεν Ίβερσεν. Ο Σόλιντ, μιλώντας σε νορβηγικές εφημερίδες, αποκάλυψε την προτίμησή του για τον συμπατριώτη του επιθετικό, που ανήκει στην Βαλερένκα.

Η νορβηγική ομάδα όμως δεν έχει πεισθεί να αποδεσμεύσει τον επιθετικό της, καθώς σκοπεύει να τον αξιοποίησε ως δίδυμο με τον νεοαποκτηθέντα Ρόρε Αντρε Φλο.

Εν τω μεταξύ, η παρουσία του μάνατζερ του Λουίς Φίγκο σε ξενοδοχείο της Ελούντα έχει αναζωπυρώσει τη φημολογία για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ποστογάλο άσο.

Εν τω μεταξύ, από το απόγευμα του Σαββάτου οι Πειραιώτες άρχισαν την προετοιμασία τους στο Ζέεφελντ, απόντος του Αντώνη Νικοπολίδη, που πήρε μερικές ημέρες άδεια, και θα μεταβεί στην Αυστρία την Τρίτη.

Στην προετοιμασία συμμετέχει από την Κυριακή και ο νεαρός τερματοφύλακας Σιδεράκης που προέρχεται από την ομάδα νέων, ενώ στην αποστολή αναμένεται να ενσωματωθεί την Τρίτη και ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Εν τω μεταξύ, μετά από τη διενέργεια ψηφορίας, Τζόρτζεβιτς, Μαυρογενίδης και Γεωργάτος αποφασίστηκε να είναι για ακόμα μια φορά οι αρχηγοί της ομάδας.

Επίσης, μοιράστηκαν οι αριθμοί στις φανέλες των νέων παικτών. Ο Κωνσταντίνου θα πάρει το 31, ο Τουρέ το 15, ο Μπουλούτ το 22, ο Παππάς το 24, ο Κυριάκος το 77, ενώ ο Καψής θα πάρει το 5 και ο Ριβάλντο το 10, που του άφησε ο Ζιοβάνι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 28 Απριλίου 2026
Cookies