
Αίτηση διακοπής του συμβολαίου του Ισά κατέθεσε ο Ιωνικός, που είπε «όχι» στον Ερέρα
Αίτηση διακοπής συμβολαίου για δυο μήνες κατά του Νοτιοαφρικανού αμυντικού Πιερ Ισά κατέθεσε η ΠΑΕ Ιωνικός στην ΕΕΟΔΕΠ της ΕΠΑΕ. Παράλληλα, σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις με τον Εστεμπάν Ερέρα, επειδή διέρρευσε η πληροφορία του ενδιαφέροντός του.
66
Αίτηση διακοπής συμβολαίου για δυο μήνες κατά του Νοτιοαφρικανού αμυντικού Πιερ Ισά κατέθεσε η ΠΑΕ Ιωνικός στην ΕΕΟΔΕΠ της ΕΠΑΕ.
Παράλληλα, η ΠΑΕ της Νεάπολης σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις με τον Εστεμπάν Ερέρα, επειδή διέρρευσε στον Τύπο η πληροφορία του ενδιαφέροντος των «κυανόλευκων» για την απόκτησή του.
«Έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι εγώ δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες και δεν πρόκειται να παίξω το παιχνίδι κανενός. Πράγματι, βρισκόμασταν σε συζητήσεις για την απόκτηση του Ερέρα.
» Από τη στιγμή όμως που η άλλη πλευρά δημοσιοποίησε αυτές τις συζητήσεις, προσπαθώντας να μας βάλει σε διαδικασία πλειστηριασμού, σταματήσαμε κάθε συζήτηση και πλέον δεν μας ενδιαφέρει ο ποδοσφαιριστής Ερέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος κανελλάκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Φθιώτιδα: Τρόμος για ανήλικες στο λιμάνι Ραχών – Έπεσαν στη θάλασσα για να γλυτώσουν από άνδρα που τις παρενοχλούσε
- Γιατί οι επενδυτές «ποντάρουν» σε αύξηση επιτοκίων από τη Fed
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Σπανουδάκη και Εμμανουηλίδου πανηγύρισαν… μαζί το χρυσό στα 100μ. (vid)
- Γερμανία: Δύο νεκροί από συντριβή μικρού αεροσκάφους σε σπίτι
- Ο Λευκός Οίκος χρησιμοποίησε τραγούδι της Κέιτι Πέρι σε βίντεο από βομβαρισμούς στο Ιράν
- Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Ένοπλος ανοίγει πυρ, βάζει φωτιά σε σπίτι – 21 τραυματίες



