Με υπόμνημα απολογήθηκε ο Φουτσίνι στον ΠΑΟΚ-Επιστολή διαμαρτυρίας από Παναθηναϊκό
Με υπόμνημα που έστειλε μέσω του δικηγόρου του απολογήθηκε ο Αρμάντο Φουτσίνι στη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Στις 19 Ιουλίου θα αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή. Ο Παναθηναϊκός με επιστολή προς τους Θεσσαλονικείς διαμαρτύρεται για την ανάμειξή του στην υπόθεση.
Με υπόμνημα που έστειλε μέσω του δικηγόρου του, Νίκου Κυρκούδη απολογήθηκε ο Αρμάντο Φουτσίνι στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.
Η αρμόδια επιτροπή – αποτελούμενη από τους Γιάννη Γούμενο, Γιώργο Κασιμάτη, Δημοσθένη Στάμο, Βασίλη Παγώνη και Γιάννη Καραγιαννούδη – θα συνεδριάσει εκ νέου την Τρίτη 19 Ιουλίου για να αποφασίσει την τύχη του Καμερουνέζου.
Εν τω μεταξύ, με επιστολή αντέδρασε ο Παναθηναϊκός στο εξώδικο που του έστειλε την Τρίτη ο ΠΑΟΚ για ενδεχόμενη εμπλοκή των «πρασίνων» στην υπόθεση Φουτσίνι.
Την υπογράφει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργος Στράτος και αναφέρει:
« Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε το περιεχόμενο της από 12.07.2005 εξώδικης διαμαρτυρίας σας. Θεωρούμε επιπόλαιο, πληροφορίες από τα μέσα ενημέρωσης να σας οδηγούν σε τέτοιες ενέργειες.
» Είναι αδιανόητο να αναμένετε από εμάς διάψευση για όλα όσα γράφονται στον έντυπο τύπο.
» Οι μακρόχρονοι δεσμοί μας επιβάλλουν άλλης μορφής επικοινωνία για οποιοδήποτε ζήτημα. Επικοινωνία που θα προάγει τη συνεργασία μας και θα προστατεύει τη σχέση μας. Εκτός και αν ενσυνειδήτως αποφασίσατε να βάλλετε κατ αμφοτέρων».
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.