Happy end στο «σίριαλ Κονσεϊσάο» με την υπογραφή τριετούς συμβολαίου στον Παναθηναϊκό
Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ του Φλάβιο Κονσεϊσάο, καθώς ο Βραζιλιάνιος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό με ετήσιες απολαβές στο 1,5 εκατ. ευρώ. Η πολύκροτη μεταγραφή ολοκληρώθηκε αφού οι «πράσινοι» κατέβαλαν 500.000 ευρώ στην Γαλατάσαραϊ.
Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ του Φλάβιο Κονσεϊσάο, καθώς ο Βραζιλιάνιος πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό με ετήσιες απολαβές στο 1,5 εκατ. ευρώ. Η πολύκροτη μεταγραφή ολοκληρώθηκε αφού οι «πράσινοι» κατέβαλαν 500.000 ευρώ στην Γαλατάσαραϊ.
Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αναχώρησε για την Τουρκία και την επόμενη εβδομάδα θα μεταβεί στο Μπόρμιο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «τριφυλλιού».
Στην Ιταλία, Παπαδόπουλος και Μόρις μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ατομικό πρόγραμμα εξακολουθεί να ακολουθεί ο Γιάννης Γκούμας. Συντόμως ο αρχηγός θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Ρότζερ Σπράι.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30