Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε η Ειρήνη Αθανασάκη
Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε η Ειρήνη Αθανασάκη, μετά την πρόσφατη αθώωσή της για δέκα περιπτώσεις εκρήξεων στη δίκη για το δεύτερο σκέλος της υπόθεσης του ΕΛΑ. Η Ειρήνη Αθανασάκη έχει καταδικασθεί σε 25ετή κάθειρξη, από το πρώτο δικαστήριο.
43
Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε η Ειρήνη Αθανασάκη, μετά την πρόσφατη αθώωσή της για δέκα περιπτώσεις εκρήξεων στη δίκη για το δεύτερο σκέλος της υπόθεσης του ΕΛΑ.
Η Ειρήνη Αθανασάκη έχει καταδικασθεί σε 25ετή κάθειρξη -όπως και οι Χρ. Τσιγαρίδας, Κώστας Αγαπίου και Αγγ.Κανάς- από το πρώτο δικαστήριο που ασχολήθηκε με το σύνολο της δράσης του ΕΛΑ.
Τώρα, όπως αναφέρει το Βήμα, υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως η πλειοψηφία του δικαστηρίου που εκδίκασε την υπόθεση των δέκα εκρήξεων έκρινε «ότι δεν προέκυψε κανένα στοιχείο» που να τη συνδέει με αυτές τις εγκληματικές ενέργειες «υπό οποιαδήποτε μορφή συμμετοχής».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Τι μέρα είναι;
- Εξάρχεια: Εκτός κινδύνου ο 50χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι – Αναζητούνται οι δύο δράστες
- Έτσι η φύση επηρεάζει μυαλό και σώμα
- Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων μετά το Πάσχα στα σούπερ μάρκετ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ παρά τον ναυτικό αποκλεισμό των ΗΠΑ – «Προκαταρκτικές συνομιλίες» Λιβάνου και Ισραήλ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442