Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συμφώνησε με Τομάσεβιτς ο Παναθηναϊκός-Μένουν Χατζηβρέττας, Παπανικολάου

Συμφώνησε με Τομάσεβιτς ο Παναθηναϊκός-Μένουν Χατζηβρέττας, Παπανικολάου

Μία ανάσα βρίσκεται ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς από τον Παναθηναϊκό, που ανακοίνωσε δύο αναμενόμενες ανανεώσεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» συμφώνησαν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους το Νίκο Χατζηβρέττα και το Δημήτρη Παπανικολάου.

26

Μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς. Ο Σέρβος σέντερ (2.08, 1973) συμφώνησε προφορικά με τον νταμπλούχο Ελλάδας 2005 και αναμένεται σύντομα να επισημοποιηθεί η συνεργασία με τον πρώην παίκτη της Βαλένθια και να ανακοινωθεί επισήμως από την ΚΑΕ.

Δύο αναμενόμενες ανανεώσεις συμβολαίων, ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» συμφώνησαν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους το Νίκο Χατζηβρέττα και το Δημήτρη Παπανικολάου.

Υπενθυμίζεται οτι την Τετάρτη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει στην ανανέωση της συνεργασίας με δύο ακόμη παίκτες και συγκεκριμένα τον Κώστα Τσαρτσαρή και το Δημήτρη Διαμαντίδη.

Με δεδομένη λοιπόν και την παραμονή των Αλβέρτη, Καλαϊτζή, Λάκοβιτς, Φέμερλινγκ (οριστικοποιήθηκε η παρουσία του για την επόμενη περίοδο), ο Παναθηναϊκός διατηρεί ακέραιο τον βασικό κορμό της ομάδας και μπαίνει στο κυνήγι για την απόκτηση δύο, τριών ακόμα παικτών, με βασικό μέλημα τον σέντερ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024