«Ροχιμπλάνκος» ο Κέζμαν, που υπέγραψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης
Και με την «βούλα» παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο Ματέγια Κέζμαν. Ο Σέρβος επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ροχιμπλάνκος» και η μεταγραφή του θα κοστίσει εννέα εκατομμύρια ευρώ.
66
Και με την «βούλα» παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο Ματέγια Κέζμαν. Ο Σέρβος επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ροχιμπλάνκος» και η μεταγραφή του θα κοστίσει εννέα εκατομμύρια ευρώ.
Ο 26χρονος Κέζμαν ανήκε στην Τσέλσι, όμως δεν κατάφερε να βρει θέση στην 11αδα των πρωταθλητών Αγγλίας και έτσι αναζήτησε νέα «ποδοσφαιρική στέγη», την οποία και βρήκε στην ισπανική πρωτεύουσα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442