Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Την απόκτηση του Κάραλιτς και την ανανέωση της χορηγίας του ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του Κάραλιτς και την ανανέωση της χορηγίας του ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του Βόσνιου, μεγαλωμένου στην χώρα μας, Βλαντιμίρ Κάραλιτς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Παράλληλα ο «δικέφαλος του βορρά» ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΟΠΑΠ ΑΕ. Εντολή αναζήτησης ομάδας πήρε ο Σκαρμούτσος.

66

Την απόκτηση του διεθνούς Βόσνιου επιθετικού Βλαντιμίρ Κάραλιτς ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

O ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 4 χρόνια και θα ενταχθεί από την προσεχή Παρασκευή στο πρόγραμμα προετοιμασίας του «δικεφάλου του βορρά».

Ο Κάραλιτς δήλωσε ικανοποιημένος που θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο σε μια ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκές προοπτικές, ακολουθώντας πορεία ανάλογη αυτής του πατέρα του, που στο παρελθόν υπήρξε τερματοφύλακας στον Εθνικό.

Ο 19χρονος, που είναι και μέλος της εθνικής Νέων της Βοσνίας, στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε άπταιστα ελληνικά (!) είπε:

«Γνωρίζω τον ΠΑΟΚ που έχει έναν μεγάλο κόσμο κοντά του και είναι μια ομάδα ιστορική και με πλήθος διακρίσεων.

» Γνωρίζω πολλά από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω το ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν μεγαλώνοντας στην Ελλάδα με τους γονείς μου, έβλεπα και μάθαινα πολλά πράγματα».

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση για τα επόμενα δυο χρόνια της συνεργασίας του με την ΟΠΑΠ ΑΕ ως χορηγού.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Σκαρμούτσος, που θέλει να ξεκαθαρίσει την σχέση του με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, καθώς έλαβε εντολή αναζήτησης άλλης ομάδας.

«Όταν πριν ένα μήνα τέλειωνε η περίοδος, δεν μου είπε κανείς πως δεν περιλαμβάνομαι στα σχέδια της ομάδας και αντίθετα μου έδωσαν την εντύπωση πως θα είμαι κανονικά στην ομάδα.

» Στις 13 Ιουνίου, όμως, ο προπονητής μου, Νίκος Καραγεωργίου, με ενημέρωσε τηλεφωνικά πως δεν περιλαμβάνομαι στα σχέδιά του και πως πρέπει να πάω δανεικός. Δεν θέλω να φύγω από την ομάδα και δεν θέλω να κουβεντιάζω την περίπτωση να πάω δανεικός.

» Νομίζω πως η περασμένη χρονιά ήταν άτυχη για μένα, αφού έπαιξα μόλις σε 7 παιχνίδια λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισα. Έτσι, περίμενα την καινούργια σεζόν για να δείξω την αξία μου και όλα είναι στον αέρα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13 κ.δ., 6-5 πεν.) και προκρίθηκε στο Final-4 του LEN Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024