Ενοποίηση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης εξετάζει η κυβέρνηση
Την ενοποίηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης εξετάζει το υπουργείο Οικονομίας σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης. Βάσει δηλώσεων Αλογοσκούφη, το θέμα εξετάζεται προσεκτικά ώστε να μην υπάρξει επιβάρυνση των νοικοκυριών.
Την ενοποίηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης εξετάζει το υπουργείο Οικονομίας σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εκτεταμένο λαθρεμπόριο καυσίμων που υπάρχει σήμερα λόγω του μειωμένου φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά την χειμερινή περίοδο.
Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ.Αλογοσκούφης με δήλωση του στη ΝΕΤ αναφέρει ότι το Υπουργείο Οικονομίας και το συναρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης μελετούν το θέμα προσεκτικά ώστε να μην υπάρξει επιβάρυνση για τα νοικοκυριά.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού, οι σχετικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν το προσεχές διάστημα.
Κατά πληροφορίες, προκειμένου να μην υπάρξει επιβάρυνση για τα νοικοκυριά απο την αύξηση του φόρου και της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης τη χειμερινή περίοδο η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην εφαρμογή συστήματος για την επιστροφή στους καταναλωτές του επιπλέον φόρου που θα καταβάλουν για το πετρέλαιο θέρμανσης.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας