Οι Πίστονς χάλασαν το… πάρτι των Σπερς ισοφαρίζοντας σε 3-3 τους τελικούς του ΝΒΑ
Η αγωνία μεγαλώνει στο ΝΒΑ. Οι Πίστονς υπερασπίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του πρωταθλητή, επικρατώντας των Σπερς με 95-86. Έτσι, έκαναν το 3-3 στους τελικούς και ο πρωταθλητής θα κριθεί οριστικά στο έβδομο παιχνίδι την Παρασκευή.
Η αγωνία μεγαλώνει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Οι Πίστονς υπερασπίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του πρωταθλητή, επικρατώντας των Σπερς με 95-86. Έτσι, έκαναν το 3-3 στους τελικούς και ο πρωταθλητής θα κριθεί οριστικά στο έβδομο ματς την Παρασκευή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Πίστονς είχαν να κερδίσουν στην έδρα των Σπερς από το 1997, αλλά τα κατάφεραν στην πιο κρίσιμη χρονική στιγμή.
Ο Ρίτσαρντ Χάμιλτον με 23 πόντους και ο Τσόνσεϊ Μπίλαπς με 21 πόντους ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Από την άλλη πλευρά η τριάδα Ντάνκαν, Τζινομπίλι, Πάρκερ δεν βοήθησαν όσο μπορούσαν την ομάδα τους και η ήττα ήταν γεγονός.
Tο Ντιτρόιτ μπήκε αποφασισμένο στο παιχνίδι και με μεγάλα όπλα την άμυνα και τον έλεγχο στα ριμπάουντ κυριάρχησε και έφθασε στη μεγάλη νίκη, που διατήρησε τις ελπίδες του για κατάκτηση και του φετινού τίτλου.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30