Αντιδράσεις για την εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων από τις μη εισηγμένες
«Τεράστια» χαρακτηρίζει ο Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ τα προβλήματα που θα προκύψουν για τις μη εισηγμένες Ανώνυμες Εταιρείες και Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης από την επιβολή της υποχρεωτικής εφαρμογής των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων.
«Τεράστια» χαρακτηρίζει ο Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ τα προβλήματα που θα προκύψουν για τις μη εισηγμένες Ανώνυμες Εταιρείες και Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης από την επιβολή της υποχρεωτικής εφαρμογής των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων.
Σε έγγραφό του προς τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γιάννη Παπαθανασίου, ο Σύνδεσμος εκτιμά ότι η υποχρεωτική εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων θα αποτελέσει αρνητικό παράγοντα για την ίδρυση μικρών ΑΕ, καθώς και ότι θα επιβαρυνθούν σημαντικά οι ήδη υπάρχουσες ΑΕ -που δεν είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο- και όλες οι ΕΠΕ.
Ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι το σημερινό καθεστώς δεν εμποδίζει την προαιρετική εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων, γι αυτό και επισημαίνει ότι δεν συμφωνεί με την υποχρεωτική εφαρμογή τους και από τις μη εισηγμένες εταιρείες.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας