
Θεραπεία κάνουν Κατσουράνης και Αμανατίδης-Μονοήμερο ρεπό στους διεθνείς
Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Κατσουράνης, καθώς έχει υποστεί διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου και κάνει θεραπεία. Έτσι και αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω καρτών, στον αγώνα της Τετάρτης με την Ουκρανία. Θεραπεία κάνει και ο Αμανατίδης.
66
Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Κώστας Κατσουράνης, καθώς έχει υποστεί διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου και κάνει θεραπεία.
Έτσι και αλλιώς ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω καρτών, στον αγώνα της Τετάρτης με την Ουκρανία, αλλά θα συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.
Θεραπεία κάνει και ο Γιάννης Αμανατίδης, που δεν επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί στο ματς του «Ινονού» λόγω του τραυματισμού του.
Ο Ότο Ρεχάγκελ μετά την πρωινή προπόνηση, έδωσε ρεπό στους διεθνείς, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν και πάλι το μεσημέρι της Δευτέρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η δημιουργικότητα είναι κολλητική»: Μάιλι Σάιρους όπως χαμαιλέοντας – Σε διευθυντικό ρόλο για το Wonderland
- Αντώνης Φωστιέρης: Το αδιόρατο νήμα, η σοφή νομοτέλεια της ποίησης
- Γαλλία: Δυσμενείς οι καιρικές συνθήκες για τις πυρκαγιές – Εκκενώθηκαν τουριστικές υποδομές στην ακτή του Ατλαντικού
- Οι πρώτες δηλώσεις του Ορτέγκα που ήρθε στην Αθήνα – «Πάντα πρωταθλητές με τον Ολυμπιακό» (pics+vids)
- Σύρος: Τελευταίο «αντίο» στη διασώστρια – Νέα αυτοψία ζήτησε η ανακρίτρια, σε εξέλιξη η απολογία του ζευγαριού
- Νέα σενάρια για Γουέστμπρουκ: «Υπάρχουν αναφορές στην Ευρώπη για Παναθηναϊκό, Χάποελ και Ντουμπάι» (pic)


