Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Συνελήφθη για υπεξαίρεση ο διευθύνων σύμβουλος της Domus

Συνελήφθη για υπεξαίρεση ο διευθύνων σύμβουλος της Domus

Με την κατηγορία της πλαστογραφίας και της υπεξαίρεσης περίπου 3,5 εκατ. ευρώ συνελήφθη ο μέτοχος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Επενδύσεων DOMUS. Σε αναστολή διαπραγμάτευσης από την Πέμπτη η μετοχή της εταιρίας.

88

Με την κατηγορία της πλαστογραφίας και της υπεξαίρεσης περίπου 3,5 εκατ. ευρώ συνελήφθη ο Παναγιώτης Διαμάντης, μέτοχος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Επενδύσεων Domus.

Η έγκληση που άσκησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος με τη σειρά του εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης του κ. Διαμάντη.

Με σημερινή της ανακοίνωση η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναφέρει ότι μετά απο έλεγχο που διεξήχθη στην εταιρία, αποδείχθηκε ότι το σύνολο σχεδόν της περιουσίας της εταιρίας είχε «εξαφανιστεί».

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την υποβολή έγκλησης κατά των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Domus για παραπλάνηση του επενδυτικού κοινού, καθώς οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας που δημοσιεύθηκαν για την 31/12/2004 και 31/3/2005 ήταν ψευδείς.

Το πρωί της Πέμπτης, με βάση τις εξελίξεις αυτές, ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Σπύρος Καπράλος, αποφάσισε να θέσει σε αναστολή διαπραγμάτευσης τη μετοχή της εταιρίας, με στόχο να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο