
Βροχή και αποδοκιμασίες διέκοψαν το ματς του Γκροσζάν με τον Ναδάλ στο Rolland Garros
Πρωτοφανείς για τα δεδομένα του Roland Garros ήταν οι αποδοκιμασίες του γαλλικού κοινού σε υπόδειξη του διαιτητή στον αγώνα του Γκροσζάν με τον Ναδάλ, που τελικώς διεκόπη λόγω βροχής. Ο Φέντερερ απέκλεισε τον Μόγια και η Ντάβενπορτ την Κλάιστερς.
66
Πρωτοφανείς για τα δεδομένα του Roland Garros ήταν οι αποδοκιμασίες του γαλλικού κοινού σε υπόδειξη του Αργεντινού διαιτητή στον αγώνα του Σεμπαστιάν Γκροσζάν με τον Ραφαέλ Ναδάλ.
Οι συνήθως πράοι Γάλλοι φίλαθλοι ξεσηκώθηκαν σε μια υπόδειξη κατά του συμπατριώτη τους, θεωρώντας ότι έχει αδικηθεί, και με έντονες αποδοκιμασίες ανγάκασαν τον φέρελπη Ισπανό να περιμένει για 10 λεπτά, μέχρις ότου ησυχάσουν, για να μπορέσει να συνεχίσει τα σερβίς του.
Ο Ναδάλ έχασε το σετ, ισοφαρίστηκε σε 1-1 από τον Γάλλο, και ενώ είχε ξεκινήσει την αντεπίθεσή του και προηγείτο με 3-0 σετ, το ματς διεκόπη λόγω βροχής!
Νωρίτερα, ο Ρότζερ Φέντερερ είχε επιβεβαιώσει ότι παραμένει σε μεγάλη φόρμα, νικώντας τον πρών κάτοχο του τροπαίου, Κάρλος Μόγια.
Στις γυναίκες, η Λίντσεϊ Ντάβενπορτ ήταν η νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι της φάσης των «16». Η Αμερικανίδα επικράτησε της Βελγίδας Κιμ Κλάιστερς και προκρίθηκε στην οκτάδα.
Τα αποτελέσματα
ΑΝΔΡΕΣ
Κίφερ (28) – Αντρέεφ 6-4, 7-6 (7), 3-6, 6-4.
Κανας (9) – Ματιέ, 6-3, 7-6 (4), 2-6, 6-7 (5), 8-6.
Χανέσκου – Ναλμπάντιαν (10) 6-3, 4-6, 5-7, 6-1, 6-2.
Φέντερερ (1) – Μόγια (14) 6-1, 6-4, 6-3.
Ναδάλ (4) – Γκροσζάν (23) 6-4, 3-6, 3-0, διακοπή λόγω βροχής.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Καραταντσέβα – Γκαλιάρντι 7-5, 6-3.
Ντάβενπορτ (1) – Κλάιστερς (14), Belgium, 1-6, 7-5, 6-3.
Λιχοφτσέβα (16) – Ντεμεντίεβα (4) 7-6 (3), 5-7, 7-5.
Πιρς (21) – Σνάιντερ (8) 6-1, 1-6, 6-4.
Πετρόβα (7) – Μποβίνα (12) 7-5, 3-6, 6-4.
Σαραπόβα (2) – λαγκοστέρα Βίβεθ 6-2, 3-3, διακοπή λόγω βροχής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξαπλώνεται το φαινόμενο του shrinkflation στα σούπερ μάρκετ – Τι να προσέχουμε
- Νέα σενάρια για τον Πίτερς: «Έχει δεσμευτεί εδώ και εβδομάδες»
- Μαίρη Συνατσάκη: Έτοιμη για δεύτερο παιδί;
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία – Το Δημόσιο δηλώνει υποστήριξη σε κατηγορίες
- Το «κόλπο γκρόσο» της Ρεάλ, η επιστροφή του Παζ και το… λογιστικό αριστούργημα του Πέρεθ
- Επιδείνωση της κατάστασης στο Μάλι



