Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού έξω από τα γραφεία της εταιρείας ΑΒΑΞ
Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 11.10 το βράδυ της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της εταιρείας ΑΒΑΞ, στην οδό Κόνιαρη 17, στους Αμπελοκήπους. Είχε προηγηθεί ανώνυμο προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε καθημερινή εφημερίδα.
Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 11.10 το βράδυ της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της εταιρείας ΑΒΑΞ, στην οδό Κόνιαρη 17, στους Αμπελοκήπους.
Είκοσι λεπτά νωρίτερα άγνωστος είχε τηλεφωνήσει στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και είχε προειδοποιήσει για την έκρηξη.
Η Aστυνομία απέκλεισε την περιοχή και πράγματι σημειώθηκε η έκρηξη, η οποία όμως ήταν μικρής ισχύος και δεν προκάλεσε ζημιές.
Πυροτεχνουργοί της Ασφάλειας συνέλεξαν στοιχεία και υπολείμματα του μηχανισμού, τα οποία θα μεταφερθούν για περαιτέρω εξέταση στην Εγκληματολογική Υπηρεσία.