Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού έξω από τα γραφεία της εταιρείας ΑΒΑΞ
Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 11.10 το βράδυ της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της εταιρείας ΑΒΑΞ, στην οδό Κόνιαρη 17, στους Αμπελοκήπους. Είχε προηγηθεί ανώνυμο προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε καθημερινή εφημερίδα.
Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 11.10 το βράδυ της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της εταιρείας ΑΒΑΞ, στην οδό Κόνιαρη 17, στους Αμπελοκήπους.
Είκοσι λεπτά νωρίτερα άγνωστος είχε τηλεφωνήσει στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και είχε προειδοποιήσει για την έκρηξη.
Η Aστυνομία απέκλεισε την περιοχή και πράγματι σημειώθηκε η έκρηξη, η οποία όμως ήταν μικρής ισχύος και δεν προκάλεσε ζημιές.
Πυροτεχνουργοί της Ασφάλειας συνέλεξαν στοιχεία και υπολείμματα του μηχανισμού, τα οποία θα μεταφερθούν για περαιτέρω εξέταση στην Εγκληματολογική Υπηρεσία.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).