
Αυξημένες κατά 4,7% οι τιμές στη βιομηχανία τον Μάρτιο
Αυξημένος κατά 4,7% ήταν ο γενικός δείκτης τιμών παραγωγού (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) το μήνα Μάρτιο 2005, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2004, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος.
88
Αύξηση κατά 4,7% σημείωσε σε ετήσια βάση το Μάρτιο ο γενικός δείκτης τιµών παραγωγού στη βιομηχανία, έναντι αυξήσεων 2,1% και 2,2% που είχαν σηµειωθεί κατά τις αντίστοιχες συγκρίσεις των δεικτών των ετών 2004 προς 2003 και 2003 προς 2002.
Εξάλλου, ο δείκτης αυτός κατά το μήνα Μάρτιο 2005, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουαρίου 2005 παρουσίασε αύξηση 1,6%, έναντι αύξησης 1,1% που είχε σημειωθεί κατά την αντίστοιχη σύγκριση του δείκτη το Μάρτιο του 2004, με το Φεβρουάριο του 2004.
Η αύξηση του γενικού δείκτη τιμών παραγωγού κατά 1,6% τον Μάρτιο 2005, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2005, οφείλεται σε μεταβολές των δεικτών των τιμών παραγωγού εγχώριας αγοράς (1,7%) και των τιμών παραγωγού εξωτερικής αγοράς (1,5%).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ανασχηματισμός: Στις 11 η ορκωμοσία Σχοινά, Τουρνά και Λαζαρίδη στο Προεδρικό Μέγαρο
- Έλενα Χριστοπούλου – Κλέλια Ανδριολάτου: Οριστικό τέλος στη συνεργασία τους -Τι συνέβη – Η ανακοίνωση
- Βίντεο ντοκουμέντα δείχνουν τη δράση της σπείρας που χτυπούσε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών
- Ρωσία: Τουλάχιστον ένας νεκρός στο Ροστόφ από ουκρανική επίθεση – Πυρκαγιά σε πλοίο στην Αζοφική θάλασσα
- Τραγωδία στο Περού: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 60 τραυματίες σε συγκέντρωση οπαδών της Αλιάντζα Λίμα (vids)
- Μετρό: Προς τον Σταθμό Δικαστήρια ο «μετροπόντικας» της γραμμής 4 – Πέρασε την Κυψέλη
