
Μικρά κέρδη στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Πέμπτη
Μικρά κέρδη σημειώνουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Πέμπτη, καθώς τα θετικά αποτελέσματα της γερμανικής εταιρείας λογισμικού SAP αντιστάθμισαν εν μέρει τις εντυπώσεις από την υποχώρηση της Γουόλ Στριτ σε χαμηλό εξαμήνου.
27
Μικρά κέρδη σημειώνουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Πέμπτη, καθώς τα θετικά αποτελέσματα της γερμανικής εταιρείας λογισμικού SAP αντιστάθμισαν εν μέρει τις εντυπώσεις από την υποχώρηση της Γουόλ Στριτ σε χαμηλό εξαμήνου.
Ο δείκτης των πενήντα blue chips της ευρωζώνης Dow Jones Euro Stoxx 50 υποχωρεί κατά 0,01% στις 2.808,57 μονάδες.
Η μετοχή της SAP ενισχύθηκε κατά 3,6% στα 119 ευρώ, καθώς τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου ήταν θετικά, περιορίζοντας τις ανησυχίες των επενδυτών για τις προοπτικές των εταιρειών λογισμικού.
Οι επενδυτές αναμένουν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων α΄τριμήνου της Nokia. Η ανταγωνίστρια Motorola ανακοίνωσε κέρδη υψηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών. Οι μετοχές των Nokia και Ericsson καταγράφουν κέρδη 0,7% και 1,5% αντίστοιχα.
Στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου ο FTSE 100 ενισχύεται κατά 0,20% στις 4.831,70 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 σημειώνει άνοδο 0,18% στις 3.956,98 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX είναι υψηλότερα κατά 0,20% στις 4.187,11 μονάδες.
Στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο Nikkei 225 έκλεισε στις 10.984,39 μονάδες, με απώλειες 0,94%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανασχηματισμός: Στις 11 η ορκωμοσία Σχοινά, Τουρνά και Λαζαρίδη στο Προεδρικό Μέγαρο
- Έλενα Χριστοπούλου – Κλέλια Ανδριολάτου: Οριστικό τέλος στη συνεργασία τους -Τι συνέβη – Η ανακοίνωση
- Βίντεο ντοκουμέντα δείχνουν τη δράση της σπείρας που χτυπούσε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών
- Ρωσία: Τουλάχιστον ένας νεκρός στο Ροστόφ από ουκρανική επίθεση – Πυρκαγιά σε πλοίο στην Αζοφική θάλασσα
- Τραγωδία στο Περού: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 60 τραυματίες σε συγκέντρωση οπαδών της Αλιάντζα Λίμα (vids)
- Μετρό: Προς τον Σταθμό Δικαστήρια ο «μετροπόντικας» της γραμμής 4 – Πέρασε την Κυψέλη
