Ολοκληρώνονται οι διαπραγματεύσεις για τις προβληματικές πληρωμές του Γ΄ΚΠΣ
Oλοκληρώνονται την Πέμπτη στις Βρυξέλες οι διαπραγματεύσεις για τις προβληματικές πληρωμές που εντοπίσθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε επιχειρησιακά προγράμματα του Γ΄ΚΠΣ. Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις για νέα μέτρα στον έλεγχο των δαπανών.
27
Oλοκληρώνονται την Πέμπτη στις Βρυξέλες οι διαπραγματεύσεις για τις προβληματικές πληρωμές που εντοπίσθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε επιχειρησιακά προγράμματα του Γ΄ΚΠΣ.
Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι ανακοινώσεις σχετικά με τα νέα μέτρα που θα ισχύουν στον έλεγχο των δαπανών για τα τεχνικά έργα.
Σύμφωνα με την Εξπρές, οι διαπραγματεύσεις, που πραγματοποιούνται μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών του υπουργείου Οικονομίας και αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα καθορίσουν το όριο που θα επιτρέπονται οι μεταφορές πληρωμών μεταξύ των δράσεων του ίδιου τεχνικού έργου.
Eξάλλου, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Oικονομίας, επιταχύνεται η πορεία των προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Συνοχής, για τα οποία κατατέθηκαν στην κοινότητα αιτήσεις πληρωμών ύψους 160 εκατ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νεκρή γυναίκα στη Γλυφάδα – Επέβαινα σε ΙΧ που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά
- Το μακρύ χέρι των ΗΠΑ: Η αμερικανική κυβέρνηση προσπάθησε να επηρεάσει τη δίκη Λεπέν, λέει Γαλλίδα δικαστής
- Γαλλία: Το Ελιζέ διαψεύδει τον Τραμπ ότι έπεισε τον Μακρόν να αυξήσει τις τιμές των φαρμάκων
- Το μήνυμα του Φουστέρ για την επιστροφή στο Καραϊσκάκη: «Μεγάλα συναισθήματα, μια ανάμνηση για πάντα»
- Ο Σωκράτης Μάλαμας επέστρεψε με νέο άλμπουμ και μικρές ιστορίες σχέσεων
- ΣΥΡΙΖΑ: Άβολες αλήθειες για τις επιδόσεις Μητσοτάκη στο ζήτημα του κόστους ζωής των Ελλήνων από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ